En tidløs kjærlighet

av (forfatter) og Eva Ulven (oversetter).

Bonnier norsk forlag 2022 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.38 (16 terningkast.)

46 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Hanne Cathrine Aas' eksemplar av En tidløs kjærlighet

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kan man noensinne glemme sitt livs store kjærlighet? Evelina har alltid drømt seg tilbake til hjemlandet Italia og til ungdomskjæresten Ezra, som hun brutalt ble skilt fra under krigen. Men tross motgang, har hun som mange andre immigranter skapt et godt liv i Brooklyn. Og med en høytstående, vellykket ektemann og tre praktfulle barn er hun tilfreds med sin nye, trygge tilværelse i Amerika. Helt til hun en dag tilfeldig møter igjen Ezra på gaten i New York. Gjenforent i armene hans, faller plutselig verdenen hennes sammen på nytt ...

Omtale fra forlaget

Dette er en ny roman fra bestselgende Santa Montefiore: en fortryllende historie om lidenskap, tap, en families ære og kjærlighetens ubrytelige bånd. Montefiore har solgt over 400 000 bøker i Norge!

Kan man noensinne glemme sitt livs store kjærlighet?

Evelina har alltid drømt seg tilbake til hjemlandet Italia og til ungdomskjæresten Ezra, som hun brutalt ble skilt fra under krigen.

Men tross motgang, har hun som mange andre immigranter skapt et godt liv i Brooklyn. Og med en høytstående, vellykket ektemann og tre praktfulle barn er hun tilfreds med sin nye, trygge tilværelse i Amerika.

Helt til hun en dag tilfeldig møter igjen Ezra på gaten i New York. Gjenforent i armene hans, faller plutselig verdenen hennes sammen på nytt ...

Bokdetaljer

Forlag Bonnier norsk forlag

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788283132977

EAN 9788283132977

Genre Romantikk

Omtalt sted New York

Språk Bokmål

Sider 381

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 6 4 1 1 1

Bokomtaler

Boken var helt grei. men jeg savner mer. Hovedkarakteren var egentlig ganske irriterende og kjedelig. Jeg fikk ikke heller kjenne på kjemien mellom henne og Ezra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Gud er kjærliighet, og kjærligheten bor i alt som er vakkert. Jeg tror likevel gud er feil ord. Jeg tenker meg det mer som en gudommelig kraft som vi alle er en del av. Hver og en av oss. Uavhengig av rase eller religiøs tro. Vi er alle en del av noe mye større enn oss selv, og likevel ser vi oss selv som seperate,annerledes,isolert og alene. Me vi er ikke alene. Sjelen vår er en gnist av noe gudommelig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kommer aldri til å glemme den dagen tante Mandolina fortalte Alba at livet ikke er ment å skulle gi oss det vi vil ha. At vi ikke bestandig kan få alt vi peker på. Det er bare ikke mulig. Jo eldre jeg blir, desto mer visdom finner jeg i de ordene. Livet handler om å lære, ikke sant? sånn må det være. Hvorfor skulle vi ellers være her, om det ikke var for å vokse på en eller annen måte. Hvis livet hadde gitt oss alt vi ønsket oss, hvis vi hadde vært lykkelige hele tiden, hadde vi ikke hatt noen mulighet for vekst. Vi hadde vært noen egoistiske skapninger som bare tenkte på oss selv og vårt eget beste. Lidelse gjør at vi må gå dypere. Det gjør oss mer medfølende. At vi bedre kan forstå andre menneskers smerte. Det gjør oss snillere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette spørsmålet om rase er latterlig, og det samme gjelder religion. Jøde, katolikk, protestant, hindu,buddhist ; folk er folk, og de burde bare holde fred og akseptere hverandre. Alle er forskjellig når det kommer til stykket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Allting har en ende. Det var du som lærte meg. På godt og vondt. Livet er en serie av sykluser, og vi er som hamstere i hjulet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Sommeren på slottet" av Jennifer Bohnet
  • "Drømmen om Paris" av Georgia Kaufmann
  • "Lykken venter" av Debbie Macomber
  • "Innsjøen ved Deverillslottet" av Santa Montefiore
  • "Hjem til jul" av Roisin Meaney
  • "Forelsket i Napoli" av Heddi Goodrich
  • "Vent på meg - basert på Simon Jacobs' sanne historie" av Santa Montefiore
  • "Den magiske hagen" av Kelly Bowen
  • "Summen av deg og meg" av Cecelia Ahern
  • "En ny begynnelse i Blossom Street" av Debbie Macomber
  • "Honningbienes vokter" av Fiona Valpy
  • "Dukkehuset" av Kaja Nylund
Alle bokanbefalinger for dette verket