-
Italiensk kokebok
italienske spesialiteter trinn for trinn
(ISBN-13: 9788251608763)
Innbundet
-
La pizza
den sanne historien fra Napoli
av Nikko Amandonico
(ISBN-13: 9788205276284)
Innbundet
-
Til bords i Sørøst-Asia
oppskrifter og refleksjoner omkring det sørøstasiatiske kjøkken
av Joyce Jue
(ISBN-13: 9788205276314)
Innbundet
-
Gode adresser
Europa rundt med ganen som veiviser
av Eyvind Hellstrøm
(ISBN-13: 9788279001485)
Heftet
-
Ostegleder
av Ruth Marcussen Kielland
(ISBN-13: 9788205173699)
Innbundet
-
Pasta
av Lorenza De'Medici
(ISBN-13: 9788258809453)
Innbundet
-
Pizza
av Lorenza De'Medici
(ISBN-13: 9788258809767)
Innbundet
-
Grillmat
av John Phillip Carroll
(ISBN-13: 9788258809460)
Innbundet
-
Supper
av Norman Kolpas
(ISBN-13: 9788258810145)
Innbundet
-
Norges litteraturhistorie. Bd. 1
fra runene til norske selskab
av Edvard Beyer
(ISBN-13: 9788202029913)
Innbundet
-
Frisk med lavkarbo
nytt liv med riktig mat
av Sofie Hexeberg
(ISBN-13: 9788202322731)
Innbundet
-
Stiansen til hverdags
av Bent Stiansen
(ISBN-13: 9788280710628)
Innbundet
-
Le Cordon Bleu
mesterkokkenes oppskrifter
av Kim Rowney
(ISBN-13: 9788278221150)
Innbundet