Gutten I Kofferten (Norwegian text)

av (forfatter).

Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 4.11 (9 terningkast.)

15 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Christines eksemplar av Gutten I Kofferten (Norwegian text)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Krim

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Format Paperback

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 5 0 4 0 0

Bokomtaler

Dette er den tredje "Kaaberbøl" jeg har lest, om jeg også regner med Kadaverdoktoren, som i motsetning til "Gutten i Kofferten" og "Et stille umerkelig drap" ikke er et samarbeid med Friis.
Bøkene er likevel nokså likt oppbygget: De første 100 sider beskriver en rekke forskjellige hendelser eller scener som tilsynelatende ikke har noe med hverandre. Man blir introdusert til et nokså omfattende personalgalleri, så dette er nok ikke bøker for folk med "alzheimer light.."
Selv måtte jeg bla tilbake til tidligere kapitler rett som det var, for å sjekke om personen som nå var i fokus, også hadde opptrådt tidligere.
Men, etterhvert sitter det hele og spenningen stiger jevnt oppover og når store høyder. Jeg synes Kaaberbøl & Co gir ganske gode personbeskrivelser og vi blir ganske godt kjent med de viktigste personene i handlingen. Fra tid til annen er sproget litt, hva skal jeg si ..springende eller kanskje upresist, og jeg blir litt usikker på hva som faktisk skjer og hvem som sier hva.
Likevel, boka er vanskelig å legge fra seg og særlig den siste delen, fram mot "løsningen" fanger slik at det ble vanskelig å komme seg i seng.
Typisk for Kaaberbøl, vil jeg si, er den litt flytende avslutningen. Det meste er "opp og avgjort", men man sitter likevel med en rekke spøsmål som: Hva skjedde med broren? Hva med pengene? ... Og en rekke andre forhold en normalt nyskjerrig leser nok vil ha en avklaring på, før siste side i boka er snudd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Läser den svenska översättningen som MP3 bok med titeln Pojken i resväskan. En helt fantastisk historia med en massa dramatiska skeenden i. Mycket bra story och karaktärerna är härliga minst sagt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket