Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 20 av 43 sitater

This was a bad idea. I knew this was a bad idea. But I’ve done a lot of things that were bad ideas. Usually they turned out all right.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å skape en ny rose er som å strekke ut neven og ta på regnbuen. Å la fargene sildre mellom fingrene. Å kaste om på dråpene så arvestoffene renner sammen og spiller ut nye kombinasjoner. Å se hvordan det dannes mønstre som heretter vil forfriske alle somre. Å veie det uvirkelige i hånda.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

All the other children at my school are stupid. Except I am not meant to call them stupid, even though that is what they are. I’m meant to say they have learning difficulties or that they have special needs. But this is stupid because everyone has learning difficultis because learning to speak French or understanding Relativity is difficult…

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Vet du hva som er problemet med å spare det beste til slutt?» spurte hun… «At det noen ganger ikke ser ut som du sparer, men som om du har tenkt å la det ligge igjen.»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde kanskje falt ut av skolen, men jeg skulka ikke prosjektet med å ødelegge livet mitt, der var jeg flinkest i klassen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vet for mye, tenkte jeg, men samtidig aner jeg ikke hva som foregår.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det finnes mange slags utgaver av oss selv vi kan velge å være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Pappa sier at det ikke finnes dårlige ideer. Bare litt mindre gode resultater.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi skulle vært løver. Løver er sterke og modige dyr. De lever i flokk, og de passer på hverandre. Når en løve brøler, kan man høre det ni kilometer borte. Sånn skulle vi vært. Vi skulle ikke latt oss skremme av noen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

De er uskyldige til det motsatte er bevist. Men ikke jeg. Jeg er en løgner til det er bevist at jeg snakker sant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

«Det har ingen hensikt å evaluere beslutninger du tok før i tiden ut fra det perspektivet du har i dag.»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Try and be a little more cheerful. Youth is gay. You are young, and therefor you ought to be gay."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ubalansen mellom kjønnene forklares ofte i våre miljøer med at «vi har alltid gjort det på den måten», som om det at man gjør noe galt mange nok ganger, gjør at det blir rett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis du tar hånden min, skal jeg ikke slippe deg. Jeg kommer ikke til å slippe deg før du vil at jeg skal slippe. Når du er hel igjen. Når det ikke gjør vondt lenger. Jeg kan gjøre det. Jeg lover deg det. Jeg kan hjelpe deg. Vær så snill, la meg få hjelpe deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He was squeezed between what the world had been and what the world had become, who he was before and who he was now, and the cost of all the unspoken promises weighing on his heart. He’s just a baby. Would you shoot a child?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På en måte kjentes det som om hun egentlig ikke var her, som om alt dette ikke var noe annet enn en drøm.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

When I was four I had believed it was my mother who devised the dreams I had at night. If she asked me in the morning, as she sometimes did, what I had dreamt it was to hear if I could tell the truth.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg forstår at kjærlighet og tragedie går hånd i hånd, for det ene kan ikke eksistere uten det andre, men uansett griper jeg meg i å undres på om ikke byttehandelen er rettferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Livet er mer eller mindre som en sang, gikk det opp for han. I begynnelsen er mysteriet, mot slutten kommer bekreftelsen, men det er i midten alle følelsene som gjør alt umaken verd, befinner seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den mannen som står alene, lever et fattig liv, om han er aldri så rik. En trell med venner er en sterkere mann enn en venneløs konge.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LilleviCecilieIdaMarteHanne MidtsundAnn ChristinCtinaIngunn SJulie StensethEileen BørresenHegeHallgrim BarlaupHarald KHilde H  HelsethAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiIvar SandFiolElin Skjerengleser42Britt ElinBjørn SturødTone HGodemineVersionMarianneDolly DuckGro-Anita RoenEli HagelundHildeStine AskeTonesen81Readninggirl20VannflaskeLars MæhlumStine_JMalinStjernekastSynnøve H HoelJohn LarsenEllen E. Martol