Veneziansk spaserstokk med elefanthode

4. råk

av (forfatter).

Cappelen Damm 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.08 (12 terningkast.)

26 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Christines eksemplar av Veneziansk spaserstokk med elefanthode - 4. råk

Lesetilstand

Leser denne nå

Hylle

Fabelprosa

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788202545819

EAN 9788202545819

Genre Personlige beretninger

Omtalt person Tor Åge Bringsværd

Språk Bokmål

Sider 468

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 11 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Overalt hvor ordet æres, der anser man at også stillheten eier sterke, skapende muligheter. Men der hvor det går inflasjon i ord, der mister stillheten sin kraft.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Eller som den svenske forfatteren Per Olav Enquist har formulert det: «Takket være Bibelen har vi lært å stille spørsmålene. Men svarene finner vi i Ole Brumm.»

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg har alltid hatt et nært forhold til trær. I mine øyne de eldste levende vesener som finnes. De er mindre rastløse enn oss andre. De velger å stå der de står.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Han (Luringen, Prærieulven, Coyoten) peker på at uorden, forvirring, tårer, sykdom - og død, alt dette må tross alt til for at livet og verden virkelig skal kunne oppleves som meningsfullt. Og slik hjelper han oss, i likhet med Gudinnen - men på sin måte - til å overleve.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En av de ekleste setninger jeg vet, er denne: «Verden vil bedras.» For det vil vi jo slett ikke. På den annen side blir vi lurt hele tiden. Og av og til kan det nesten synes som om vi lukker øynene med vilje. Så for så vidt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kurt Vonnegut: Jeg har grublet mye på hvorfor man skriver bøker, når presidenter og senatorer og generaler så allikevel ikke leser dem. Mine erfaringer fra universitetet har gitt meg en god grunn. Man skal fange folk før de blir generaler og senatorer og presidenter, og forgifte deres sinn med menneskelighet.

Fra essayet Litteraturens Chaplin, om Kurt Vonnegut.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mange forfattere liker bedre "å ha skrevet" bøker enn å skrive dem. George Sand var ikke en slik. Helt tydelig var det selve skriveprosessen som fascinerte henne mest.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi trenger steder hvor man kan bli som barn igjen. Vi trenger steder hvor mennesker som har glemt - eller ikke vet - hvordan det føles, får lov til å klappe en hund eller klø en katt under haken. Slik at vi kanskje langsomt kan slutte fred med resten av livet på denne kloden, og bli noe mer enn et arrogant "herrefolk". Og fremfor alt trenger vi lydløse områder uten bilder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket