Er ganske enig... vi klarer å lese om mishandling og urettferdighet, men det som treffer oss hardest er når barns håp og lojalitet ikke blir besvart!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her er oppfølgeren til den forrige boka - Den er kommet ut på tysk og er ikke dårligere enn den første! Jeg elsker hvordan de tolker og omformulerer seg for å prøve å bli så presise som mulig over nettet.

En bok som tar deg med inn i den virituelle verden og viser hvordan vi utvikler to slags liv - et i cyber og et i den virkelige verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke akkurat en roman, men hvis du vil utfordre deg selv så prøv deg på Galskapens historie - der står det mye om hvordan man oppfattet og kurerte galskap før i tiden... mange rare teorier gitt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er i Birmingham med en radioreporter som nettopp har sluppet unna døden og ikke kan ta et eneste valg etter at han har innsett at verden er styrt av tilfeldigheter. Problemet hans er et han er noen måneder unna sitt eget bryllup og en kone som vil at han skal ta beslutningene... jeg ler meg gjennom sidene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror at den realistiske litteraturen døde da man gikk inn i det postmoderne. Hva er realisme når den ikke gir noen veiledning eller svar? Da spiller man kun på en gjenkjennelse - den kan man like gjerne finne i kiosklitteraturen eller diktsamlinger. Jeg savner modige nålevende skjønnlitterære forfattere som viser hva de mener om mennesket i en større sammenheng, ikke bare nødvendigvis refererer det de tenker eller bruker grovt språk for å provosere... er nok gammeldags der!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne kan du le deg gjennom... Lett språk. Anbefales!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser at dette til tider er godt skrevet, men får ikke helt tak i novellene. Jeg forventer kanskje at forfatteren skal ta et standpunkt eller utløse noe på slutten av hver novelle (gammeldags?)- og det får jeg ikke her... men språket er godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en gangs skyld synes jeg filmen var bedre enn boka. Lydeffektene var utrolig sterke. Jeg var på premieren og mange ble dypt rørt... Jeg er litt usikker på hvor unge barne kan være før man leser en sånn bok for dem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken handler om mye mer enn et mislykket samleie...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg vet at mange ikke forstår denne boka, men jeg føler det er en bok som ikke kan leses uten å ha "dybdesyn". Hele boken er gjennomsyret av "ikke vold" tanken til Ghandi. Leser du den som en vanlig historie gir den nok lite.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var hun allerede død da jeg kom? Eller døde hun først senere? Jeg mener, så død at hun kunne begraves.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du synes verden er for kynisk hjelper denne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi diskuterte mye om det var mulig å være så hard etter å ha lest denne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne samlingen får fram barnet og undringen i meg... hver gang!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelig lesing. Den første boken jeg ikke kunne legge fra meg! Jeg ble like jaget som hovedpersonen selv... og jeg var bare 17 år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fantastisk bok, jeg egentlig trodde jeg ikke ville like, men som overbeviste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror ikke jeg har lest noe som blander hard realisme med humor så bra som denne boka. Han er stadig utsatt for grusomheter ved voksne sine valg, men ser aldri seg selv som et offer. Man blir virkelig glad i hovedpersonen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka behandler voldsomme tema på en stille og skjør måte. Mange psykologisk riktige observasjoner, men av og til litt for lettvint. Jeg synes at Astrid burde ha fått mer plass. Lettlest. Anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg var på et foredrag med Steen der det ble reist spørsmål om boken overskred selvbiografiske grenser og om forlaget hadde kommentert det. Steen selv overrasket over at det ikke hadde vært et tema, fordi boken er tett opp til hans egen historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En absurd historie som gjenspeiler mange sannheter om oss mennesker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tove Obrestad WøienNorahLyriaMarita LoeVannflaskeAnneWangKjartanEllen E. MartolLars Johann MiljeYlvaToneAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Lise JohannessenAndreas BokleserTonjeKarin  JensenNinaBjørn SturødTanteMamieTheaRandiMarielleThomas KihlmanNorseBattleFairyMaren Hjelle Auneingar hConnieCarine OlsrødTor Arne DahlIvar SandMonaBLHanne MidtsundHarald KChrissieTone HSynnøve H HoelOdd ORufsetufsaWenche VargasLesevimsa