Ps. Dere som har lest den må gjerne gi en lyd om hva dere syntes ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange gode faktabøker men det hadde vært fint å vite ca. alder på guttene ;-) Da kommer jeg gjerne med tips. Sånn helt generelt er jo f.eks. Hva ville dyrene hatt som jobb. Veldig god for de yngste. Artig, morsom og lærerik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er sommertid og lesetid og i den forbindelse har jeg og illustratøren min valgt å legge den første boken vår i Truls og Mia serien gratis til nedlastning på data eller nettbrett.
http://trulsogmia.com/truls-og-mias-elleville-flytur/

Tilbakemeldingene har vært fantastiske og nå vil vi dele den med alle, så ta en titt :-) Passer for barn i alderen 3-8år.

Siden jeg har vært litt her inne og deltatt i ulike diskusjoner så tenkte jeg at jeg skulle dele det med dere her inne også. ;-) God sommer

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så kjekt da. Gratulerer :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja bukkene bruse på badeland er jo fantastisk :-) Ellers så tok vi statestikk fra bildebok avd. ellers så hadde nok en pingles dagbok kommet frem her også :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror nok at de ville variere litt ja :-). Men gjetter meg til at Pulverheksa kanskje går igjen ett eller annet sted på listen. Eller kanskje jeg bare tror det for jeg liker den så godt ;-) Noen bibliotek kjører listen ut hver mnd. Vi har tatt statetikk for litt over 1/2 år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva med å gi dem noe å le av: Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant ... den er herlig :-) Eller hva med småhistoriene til Spurkeland ;-) Lykke til

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å lære om livet, skjer gjennom erfaringer både i det virkelige liv og i bøkenes verden. Det er en tid for alt. La barndom være barndom og ikke drep leselysten med å gi de dype krevende bøker som de ikke kan relatere seg til.
Alice in Wonderland er som du sa meget forvirrende. Men det er jo gjerne barndommen også ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja Pulverheksen er en av mine favoritter og begynner å nærme seg en klassiker ja. Karsten og Petra er også bøker som går igjen.
Heldigvis så er det mange nye som topper listene, syntes det er kjekt at barn finner sine egne helter som passer til deres tid og har personer som de kan identifisere seg med. Men Roald Dahl går vel aldri ut på dato, heldigvis ;-)
Har en ikke lest disse bøkene på listen for sine barn, så anbefaler jeg å finne de på ditt nærmeste bibliotek, det er kjekk lesning for store og små :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På biblioteket finner du alle bøkene du vil ha :-)
Disse bøkene er mest populær hos oss, med Loraxen av dr. Seuss på topp :-)
10 på topp

Statestikk fra Askøy folkebibliotek.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kunne ikke dy meg, men søkte opp forlaget. Det er av typen. Alle må få lov til å gi ut bok. Send det til oss og betal oss, så trykker vi boken din...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fascinerende og anderledes bok, anbefales på det varmeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynner i ny jobb som kulturformidler for barn og unge på biblioteket. Så for meg må nesten nyttårsforsettet bli å lese masse barne og ungdomsbøker. Tenker at barna mine som skal få lese sammen med meg blir glad for det ;) Så får jeg se på seine kvelder om jeg finner noen krimbøker som bare må bli lest ;).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skrevet for å øke barns leseglede, utvikle fantasien og inspirere til lek og moro.
For de som enda ikke kan lese selv og for de som har begynt å lese litt selv.
Illustrasjoner til stor glede for alle av Øyvind Tumyr, inspirerende, levende og fengende som alltid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lett lesning og godt skrevet. Spørs hva en er ute etter. Vil en bare drømme seg bort og lese en god bok, som tidsfordriv er den helt super. Jeg likte den godt, leste den på ferie på stranden og til det var den perfekt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Krim elskeren; Stemmen ( Jørgen Jæger)
God venninne; Fifty shades of gray. ( Har enda ikke lest den men må vel det på et tidspunkt)
Barn 0-3; Husdyrene med lyder ;).
Barn; 3-6; Tambar ( Tor åge B) + Pulverheksa.
Barn; 6-8; Regnbue alvene ( Min datter elsker de)
Tøffe barn gutter og jenter i alderen 9-13; Marg og bein. ( Min eldste datter elsker de)
Svigermor/mor; Senor peregrino. (Cecilie Samartin) Når himmelen faller ned. ( Jennifer Cody.)
Oppmerksommhetsgave til venn/venninne; Venner for livet. ( Grieve)

Kunne skrevet så uendelig mye mer her, er utrolig mange gode bøker der ute. Så får jeg lese videre og bestemme meg for hva jeg skal gi til jul til mine. Samtidig som jeg får redigere videre på min neste bok for barn og leve i spenning på hvor mange som får en av mine bøker under treet i år.

Bøker som inspirerer til leseglede for barn, er den største gaven av alle. I bøkenes verden er alt mulig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulere Linn T Sunne med nominasjonen. Gleder meg til å lese boken :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://www.youtube.com/watch?v=CzzfG1Ku5LU

Denne syntes jeg er fantastisk fin.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Syntes denne boken var fantastisk !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har valgt et bilde fra barneboken jeg har skrevet. Tenkte å skifte til et bilde fra neste bok når den kommer ut over sommeren. Liker å ha et bilde som forteller noe om meg, og siden dette er en bokelsker side så hva er vel mer naturlig enn et bilde fra en bok :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Egil StangelandTone Maria JonassenArne SjønnesenSigrid Blytt TøsdalÅsmund ÅdnøyToveConnieEster SBerit REileen BørresenMcHempettTorill Elisabeth RevheimSverre HoemSusan Stensrudleser42Heidi Nicoline ErtnæsBeathe SolbergTore HalsaTine SundalVannflaskeRandiIvar SandDaffy EnglundTore OlsenAstrid PedersenGrete AastorpKarin  JensenSynnøve H HoelsiljehusmorKirsten LundLilleviHilde H  HelsethAlice NordliGladleserHeidi BEmilieskStine_JJan Arne NygaardTonesen81ingar h