Sanford had already discovered that shame is the most effective gag that there is.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Far behind, she hears something she’s never heard. It’s like lightning. A new kind. Or like birds, alle of them, In every tree, no longer singing, no longer cooing, but screaming.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om et lite tettsted i Sverige med en stor lidenskap for hockey. Hva skjer når det lille samfunnet blir splittet i to av en forferdelig hendelse og får testet sin lojalitet? Hvor langt er foreldre villige til å strekke seg for å beskytte barna sine? Det handler ikke bare om å vite forskjell på rett og galt, men også å vite forskjellen mellom godt og vondt.
Jeg et ingen hockeyfan, men slukte hver eneste detalj i boka. Jeg bannet og skrek og kjeftet, jeg gråt, ble knust og heiet. Boka traff meg i hjerterota, som medmenneske, mor, venn og hunkjønn.
Fredrick Backman er min nye svenske yndling.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har ikke ord til å beskrive hvor ufattelig bra denne bokå er

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hillevågsgjengen er tilbake og det med stil.
Tore Renberg har klart det igjen. Morsom og fantastisk lesning. Språket er nydelig og handlingen er spennende. ANBEFALES!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Nydelig, hjerteskjærende og fantastisk bok om det å våge å leve! ANBEFALES på det varmeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei fantastisk og hjerteskjærende bok om et sårt og grusomt tema.
Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For første gang i mitt liv så skriver jeg denne setningen:
Filmen var bedre enn boka.
Min personlige mening er at boka er pretensiøs og litt kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For ei nydelig bok om superhelter, venner, familie, frykt, sinne, eventyr, mobbing, glede, savn, men mest av alt om det å våge å være annerledes! ANBEFALES på det varmeste

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nydelig, tragisk og hjerteskjærende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En spennende krimbok av ypperste klasse. Visse scener var så sterke at jeg ble fysisk kvalm, og det er ikke mordene jeg sikter til. Kunne ikke lese fort nok og holdt nesten pusten i 636 sider.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei spennende bok om mot, overlevelse og hevn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bok 1 liggende på vent..... Den har stått i bokhylla mi i årevis, men jeg plukker alltid ei aen bok istede for denne.....
Er dette bøker som jeg kan lese enkeltvis og ta ei og annen bok innimellom, eller anbefaler du å lese hele serien i ett jafs?
Jeg har lest hele serien "a song of ice and fire" og digget disse. Men det skal være sagt at jeg ikke hadde hatt tålmodighet til å lese alle de bøkene i et jafs ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste hele boka på kun 8 dager. Jeg klarte ikke legge den fra meg. Jeg har sett filmen utallige ganger og elsker den. Har alltid hatt lysst å lese boka, men har alltid funnet frem ei annen bok i stede. Endelig fikk jeg tid til å stupe inn i verden med den ville, egenrådige Scarlett O'Hara og den sterke, sjarmerende Rhett Butler.
Anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Leste "Du er så lys" på en dag og grein som en liten unge. Klarte ikke legge boka fra meg. For et mesterverk av ei bok! D er sånne bøker som gjør at jeg har lysst å bli forfatter. Sånne bøker som får deg til å sitte igjen å tenke!
Tore Renberg: du er et geni av en mann!!!

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Hjerteskjærende bok fortalt gjennom en fem år gammel gutts øyne. Om kjærlighet og hat, om å bli holdt til fange og frihet.
Det tok meg et par sider før jeg ble vandt til skrivestilen, men så var jeg solgt. Jeg måtte stoppe flere ganger mens jeg leste for å tenke. Midtveis i boka var det så spennende at jeg leste uten å puste.
Anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

571 sider med pur leseglede! En perle av ei bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva syns du om boka? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsker å lese bøker som er annerledes og på grensen til det absurde. Denne boka leverte så det suste og tok meg med storm. Jeg tror jeg holdt pusten et par ganger.
Den tredje boka jeg leser av Gillian Flynn, og som de andre bøkene hennes, så skuffer heller ikke denne.
Anbefalt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jostein RøysetMarteEmilie Siljuberg KlevenannelinguaBoktimmyAnne-Stine Ruud HusevågMona HagenMarita LoeHegeKorianderKaren RamsvikEllen E. MartolMarit HåverstadStjernekastBOK2Bjørg L.NorahVibekeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLailaedgeofawordIda CharlotteIngeborg GTonje SivertsenFrøken HildresveinAgnethe Katarina LandreAnne LiseSyntaksfeilHeidi LPirelliTom ChristianMereteKarin BergKristinJohn Erik Bøe LindgrenRositaAkima MontgomeryMarianne