Eg gjorde mykje skit før eg møtte deg, sa eg. Viss du får høyre nokre historier, så kan det hende det er sant.
Ho varma hendene på koppen, liksom falda dei om han.
Men eg er ikkje slik lenger, sa eg. Eg har ingen grunn for å vere slik lenger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Herregud, for ei bok! Velskrevet, provoserende, vakker og skremmende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fredrik Backman treffer meg rett i hjertet, som alltid. Hjerteskjærende fortelling om redselen når hjernen forlater kroppen, før kroppen forlater jorden. Frykten for å glemme det som står hjertet nærmest. Denne fortellingen kommer til å sitte fast hos meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man må ikke lyve, ikke stjele, ikke drepe, ikke kaste Stein på fugler. Det er vi enige om.
Eller unntatt svaner, da, kanskje. For svaner kan faktisk være passivt aggressive små drittsekker. Men bortsett fra svaner skal man ikke kaste Stein på fugler. Og man skal ikke juge. Eller... det kan man jo, iblant må man til og med, for eksempel når ens barn spør: «Hvorfor lukter det snop her? SPISER DU SNOP?» Men man skal i hvert fall ikke stjele eller drepe, det kan vi være enige om.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så ufattelig vond, men så utrolig viktig bok. Jeg gråt og ble tidvis kvalm. En modig, sterk og ærlig bok, om en 5 år gammel jentes kamp for seg selv og sin søster.
Boka er vanskelig å lese, men den er hjerteskjærende bra skrevet. Den kommer til å sitte i hjertet og tankene mine i lang tid fremover.
ANBEFALES!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Instead there were crowds of people sitting together In groups, staring at the ground, looking horribly sad; they all had one thing In common: they were all terribly skinny and their eyes were sunken and they all had shaved heads, wich Bruno thought must have meant there had been an outbreak of lice here too.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om å våge og ta sjanser. Om livet, kjærlighet, glede og sorg.
Ei hjertevarm bok. Ei av de beste bøkene jeg har lest på lenge. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg. Boka var så ekstremt langdryg. Jeg satt hele tiden med et ørlite håp om at handlingen skulle ta seg opp, men d skjedde aldri. Som en eviglang sang der du venter på et refreng som aldri kommer.
Skikkelig skuffet over denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sanford had already discovered that shame is the most effective gag that there is.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Far behind, she hears something she’s never heard. It’s like lightning. A new kind. Or like birds, alle of them, In every tree, no longer singing, no longer cooing, but screaming.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om et lite tettsted i Sverige med en stor lidenskap for hockey. Hva skjer når det lille samfunnet blir splittet i to av en forferdelig hendelse og får testet sin lojalitet? Hvor langt er foreldre villige til å strekke seg for å beskytte barna sine? Det handler ikke bare om å vite forskjell på rett og galt, men også å vite forskjellen mellom godt og vondt.
Jeg et ingen hockeyfan, men slukte hver eneste detalj i boka. Jeg bannet og skrek og kjeftet, jeg gråt, ble knust og heiet. Boka traff meg i hjerterota, som medmenneske, mor, venn og hunkjønn.
Fredrick Backman er min nye svenske yndling.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg har ikke ord til å beskrive hvor ufattelig bra denne bokå er

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hillevågsgjengen er tilbake og det med stil.
Tore Renberg har klart det igjen. Morsom og fantastisk lesning. Språket er nydelig og handlingen er spennende. ANBEFALES!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Nydelig, hjerteskjærende og fantastisk bok om det å våge å leve! ANBEFALES på det varmeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei fantastisk og hjerteskjærende bok om et sårt og grusomt tema.
Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For første gang i mitt liv så skriver jeg denne setningen:
Filmen var bedre enn boka.
Min personlige mening er at boka er pretensiøs og litt kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For ei nydelig bok om superhelter, venner, familie, frykt, sinne, eventyr, mobbing, glede, savn, men mest av alt om det å våge å være annerledes! ANBEFALES på det varmeste

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nydelig, tragisk og hjerteskjærende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En spennende krimbok av ypperste klasse. Visse scener var så sterke at jeg ble fysisk kvalm, og det er ikke mordene jeg sikter til. Kunne ikke lese fort nok og holdt nesten pusten i 636 sider.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei spennende bok om mot, overlevelse og hevn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethHarald AndersenLilleviIngeborgJan-Olav SelforsRavnEmilie GeistIngunn SIdaTine SundalMonica Carlseningar hEli Hagelundleser42TanteMamieRita KathrineHarald KtuhamreTatiana WesserlingLesevimsaMarit HåverstadEileen BørresenTarjeimoiraRufsetufsalillianerMarit MogstadKristine LouiseLisbeth Kingsrud KvistenVannflaskeLogikaNinaAkima MontgomerySol SkipnesGroOmpabopIngunn ØvrebøHanne MidtsundTom Arne MøllerbråtenKine Selbekk Ottersen