En nydelig liten hjertevarm bok som er en stor påminner om hvor godt mange av oss har det. Møte med en skadet katt forandret livet til slitne James som lever av å spille på gatehjørnet. Katten ser ut til å velge James som sin følgesvenn. Livet forandrer seg mye når du går fra ensomhet til tosomhet og ansvar. Det er ikke alltid de store tingene som forandrer et menneskelivs retning, en vakker rød katt kan være nok. Følelsen av å være viktig for noen, ha et ansvar gjør livet mer meningsfylt for de fleste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nydelige bøker av Karin Brunk Holmqvist. Beskrivelsene er menneskelige, artige, søte og troverdige. Anbefales som feel good lesing på senga:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er liksom bakdelen.. det kan trigge noen til å bli nysgjerrig. Skal vi hysje ned slike historier eller fortelle? Vanskelig valg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den rå sannheten som beskrives i boken er med på å skremme de fleste fra stoffmissbruk. Unge mennesker uten trygghet finner sammen i stoffhelvete. Det kan ikke bli pent, men duverden så lærerikt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne boken og resten i serien, åpnet øynene mine for mange bøker. Sjeldent hadde jeg lest så intensivt som etter å ha fått anbefalt denne. Endelig en bok med et skikkelig språk og skikkelig historie. At jeg samtidig tok eksamen og burde lest til denne istede, er en annen historie:) Den gang, 80 tallet, var jeg ung, travel og foretrakk lettleste bøker som var laget etter oppskriften på suksee. Her åpner Anne Karin Elstad opp en hel verden av bøker for meg og jeg har vært hektet siden.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjære deg. Jeg forstår at du blir irritert av at jeg endret min mening om boka du skrev. Gir du ut en bok må du også tåle at folk har meninger. Jeg har gjentatte ganger sagt at jeg trekker den første anmeldelsen av boka. Deal with it! Jeg forstår ærlig talt ikke problemmet ditt. Er alle som avviser deg dumme og ute etter å ta deg? Har du blitt så hekta på berømmelsen at du ikke fikser å bli avvist? Jeg beklager at du føler deg både lurt og forfulgt av dette, men det er lenge siden jeg slettet anmeldelsen av boka på bloggen. Du må lære deg å slippe tak. Dette klipp og lim oppstyret du lager har ikke rot i virkeligheten. Jeg har glemt deg og bryr meg ikke om deg. Hvorfor skal jeg det? Jeg har aldri truffet deg. Vær nå den proffesjonelle forfatteren som slutter å plage dine anmeldere. Vi er voksne mennesker som har mye bedre ting å bedrive tiden på, hva med å skrive en ny bok?
Mvh Lise

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er "boken" ferdig. Den er lettlest, uproffesjonell og ikke egnet for barn. Men den er ærlig på godt og vondt. Siden målet med boken har vært å sette søkelys på overgrep, blir jeg glad om dere deler denne med flest mulig. Den er gratis så sant du ikke skriver den ut.. Blekk og papir må du i så fall ordne selv. Formatet er A5 og filen er PDF. Problemer med å laste ned? Send meg epostaddressa de på pm eller tillise@online.no og jeg sender deg den på mail. Bør kunne leses på både nettbrett og mobil også.

Last den ned gratis her:

http://www.mandagsbarnet.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelCaroDolly DuckHarald AndersenPiippokattaAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeBård StøreStein Georg LillemoenAud- HelenNicolai Alexander StyveIngunn SIngeborg GChristofer GabrielsenHarald KSigrid NygaardHanneIdaIvar SandKarin BergHanne Kvernmo RyeTorill RevheimRufsetufsaMargrethe  HaugenmgeStine SevilhaugCamillaBerit B LieHeidi HoltanLiseBeathe ArnesenInger-LiseAnn ChristinJulie StensethTurid KjendlieReidun SvensliReadninggirl30Beathe SolbergSyntaksfeilEva