I sommer fant jeg en bok i hyllen hos min svoger med tittelen "I kveld, min elskede" av Jim Thompson. Denne boken var tydeligvis en del av en serie bøker fra Cappelen Damm, solgt under tittelen "Pulp Fiction".

Boka var meget bra, og jeg fant senere en bok til av samme forfatter og samme serie. Da jeg så gikk inn på nettet for å finne ut mer om serien var (så godt som) ingen informasjon å finne. Serien er tydeligvis utgått fra forlaget, enda bøkene jeg har er fra 2009.

Nå trenger jeg hjelp fra andre lesere for å finne svar på hvilke andre bøker som ble gitt ut i serien? Jeg er også veldig interessert i å kjøpe bøkene i serien.

Håper at noen kan hjelpe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig med deg her. Har nylig lest denne for 40 leseglade førsteklassinger. En fantastisk flott høytlesningsbok, både når det gjelder tekst og bilde. Ungene elsket den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for mange gode innspill! Kom gjerne med enda fler! Julen har mange dager...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er lærer for en flokk sjetteklassinger som liker å bli lest for. I adventstiden har jeg derfor bestemt meg for å lese en novelle/historie eller vise en kort film(snutt) for dem hver dag. Jeg har samlet en del stykker allerede men jeg mangler fremdeles MANGE, og nå er hjernen tom.

Er det noen der ute som kan hjelpe meg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Apropos Don Quijote: Se den fabelaktige dokumentaren "Lost in La Mancha". Handler om regissøren Terry Gilliams forsøk på å filme en versjon av boka. Trist, morsomt og et sjeldent godt blikk på filmproduksjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spørsmål: Hvorfor er alle kvinnene portrettert uten klær på overkroppen i denne boka? Finnes det en tanke bak dette, eller er det bare for syns skyld? Noen som har mer greie på japansk tegneserie enn meg som vet noe om dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne leste ikke jeg heller ferdig. Men jeg reagerte mest på det forferdelig dårlige språket i den norske oversettelsen. Utrolig irriterende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aiai.. Denne har jeg gledet meg til, men syntes den kom litt "i det stille". Skal lese den, og håper at den er god. Liker også veldig godt de to første bøkene hans, og håper derfor inderlig at du tar feil angående denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda. Denne har jeg faktisk lest.

Jeg tror at hvis du liker Dan Brown så er denne topp! Den er veldig "Da Vinci Koden" i både historie og oppbygning.Kodede budskaper, hemmelige skatter og mord er vel kort sagt menyen. Spennende der og da, men ganske forglemmelig sånn i ettertid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja og nei.

På sitt beste (og det er ofte) er Renberg best i klassen. Han skriver effektivt og intenst, med setninger som treffer midt i hjertet og i hjernen. Sjelden lar jeg bøker gå ned på høykant like raskt som de Renberg skriver. Ja, jeg er fan. Ja, jeg elsker fortsatt Jarle Klepp. Ja, jeg kommer til å lese neste bok. Og neste bok. Og neste bok.

Men jeg skulle samtidig ønske at jeg ikke hadde lest Pixley Mapogo. Bildet mitt av Jarle Klepp ble til dels filleristet flere ganger i løpet av lesningen. Jarle har blitt en annen person enn hva jeg hadde trodd og håpet på. Hvorfor gjør han sånn? Hvorfor tenker han sånn? Jarle har vel alltid vært en surrete og ubetenksom karakter, men har Jarle Klepp tidligere vært en idiot? En idiot som det kan være vanskelig å like?

Jeg skulle ønske at bokens hovedperson hadde vært Bjarne Bryne. At datteren hans var Isabella Svendsen. At kompisene var Arne og Kjell og Ivar. Rett og slett; At boken ikke handlet om Jarle Klepp, men om en annen. En jeg ikke kjente fra før.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ganske mange sider for mye!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Australieren (John Hillcoat) har ihvertfall laget den veldig gode "The Proposition" fra 2005.. Jeg tror at han er rett mann for jobben! Likevel veldig usikker når jeg ser traileren for filmen. Den virker alt for actionfylt i forhold til hvordan boken var. Kryss fingrene. Boken er ihvertfall fantastisk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Akima MontgomeryAnne-Stine Ruud HusevågHanne MidtsundAnn ChristinHanne Kvernmo RyesveinEivind  VaksvikKine Selbekk OttersengretemorLine_AVibekeEster STheaVannflaskeRufsetufsaritaolineGeir SundetCathrine PedersenToveNina GKristine Oseth GustavsenAmanda AReadninggirl20Grete AastorpKirsten LundDolly DuckHilde H HelsethLindaBSynnøve H HoelMargrethe  HaugenCarine OlsrødTanteMamieAgnete M. HafskjoldSolveigTonesen81Heidi Nicoline ErtnæsTone HEgil StangelandEirin EftevandVersionMarianne