Veldig bra bok. Spennende og bra plott. Anbefales, og jeg skal lese flere av Kaaberbøl & Friis;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grei, spennende og lettlest bok. Liker bøkene til Liza Marklund veldig godt og har lest alle bortsett fra den siste, men denne var annerledes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka var rett og slett besettende. Den var ikke mulig å legge fra seg. Tror dette er Adler-Olsens beste til nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte det meste av boka. Det ble noe voldsomt til tider. Lettlest sommerbok;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sterk og flott bok om et lands historie som jeg ikke viste noe om. Jeg måtte finne frem atlas når jeg leste boka, Afrika er for meg et ukjent kontinent. Flotte personbeskrivelser gjorde boka spesielt bra. Samholdet mellom Olanna og Ugwu gjorde spesielt inntrykk. Anbefaler boka på det varmeste. Dette er en perle;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spennende bok med driv fra begynnelse til slutt;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte boka veldig godt;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da månen dukket frem bak skyene, ble ansiktet hennes opplyst av det sølvaktige skinnet. En ugle tutet, og han var glad for at han ikke hadde gitt seg til kjenne, at han hadde fulgt etter henne i hemmelighet og fått se henne så vakker, så oppslukt. Der hun sto, legemliggjorde hun årene de hadde hatt sammen, deres tre liv smeltet sammen i henne, levde i ansiktet og øynene hennes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fantastisk flott bok. Historien om India er fasinerende og skremmende. Flotte personskildringer. Anbefaler boka på det sterkeste-

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når jeg hadde lest 300 hundre sider, hadde jeg tenkt å gi opp hele boka. Jeg la meg den kvelden og tenkte at jeg skulle starte på ei ny bok, men så tenkte jeg, leser litt til. Da traff den meg endelig. Det var ei spesiell bok på mange måter. Det som traff meg var relasjonene som oppstod, samholdet mellom ung og gammel. Vakre Paulette, morsomme Philibert, kokken Franck med sine spesielle interesser og flotte Camille, kunstneren og en stor omsorgsperson.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Flott selvhjelpsbok skrevet av en kvinne med erfaringer i livet. Lånte den av ei flott Hanne jeg møtte på Kreta. Jeg skal bestille den av forfatteren. Link til hennes hjemmeside her; http://maritsegbo.com/index.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det skal jeg, kanskje finner jeg flere på Fretex.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg reiser til Kreta på lørdag og tenkte det var lurt å kjøpe pocketbøker før jeg skulle reise. Lette, enkle bøker er jo fint å lese på stranda.Jammen ble det mer enn det. For et utvalg, noen av bøkene er ulest. Ble noen innbundet også. Heia Fretex og jeg skal bare lese enkle, underholdende bøker. Jeg fikk jammen mange bøker for 287 kr. Flere av disse står på ønskelista mi. Nå har jeg mye å glede meg til;-)


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Lettlest bok, heldigvis. Den er ok, men den gir meg ingenting. Skal diskuteres i lesesirkel, det blir kanskje mer spennende enn selve boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så stolt av Lena, flotte flotte Lena. Hun har styrken til å leve sitt eget liv. Anne Karin Elstad på sitt beste. kjenner at jeg skal lese mer av henne nå. Det er noe med å komme inn i hennes verden igjen. For en forfatter og for en evne til å formidle. Tusen takk;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Flotte, flotte boka. Leste den første gang for mange, mange år siden. Jeg ble like oppslukt i boka denne gangen. "Sitt eget liv" skal selvsagt leses nå;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Flott bok om en flott sterk kvinne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun har gitt meg mange gode leseopplevelser. Folket på Innhaug kan leses mange ganger. Kjøpte nettopp Senere Lena og sitt eget liv på Fretex. Gleder meg til å lese dem igjen. Hvil i fred vakre <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk, da trenger jeg ikke lete mer. Gleder meg til å lese bøkene;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har vært på Fretex i dag. Kjøpte "Senere Lena" og "Sitt eget liv" av Elstad. Jeg leste de bøkene for mange år siden og har allid hatt lyst på de. Jeg trodde det var tre bøker i den serien, men har ikke funnet mer enn disse to etter søk på nettet. Er det bare disse to bøkene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne Berit GrønbechIngeborg GJan Arne NygaardAnne-Stine Ruud HusevågAstrid PedersenLailaMartinekjell kTonje-Elisabeth StørkersenThina NordtveitKaroline in WonderJulie StensethEli SeimLilleviINA TORNESIngunn SHanne MidtsundkntschjrldKristin F. Jørgenseningar hTheaReadninggirl20RufsetufsaKaramasov11Synnøve H HoelEivind  VaksviktonjekarinaRandiABertyNina M. Haugan FinnsonSraDevoralibrosAtmanDörte GiebelFride LindsethKaren RamsvikYvonne JohannesenTonesen81Elin SkjerengGro Anita MyrvangMia Husefest