Jeg så frem til å lese en bok om dette emnet på norsk, men boken bærer preg av mye synsing uten at dette begrunnes i konkrete fakta. De 192 fotnotene, som i stor grad er nettadresser til det som omtales i teksten, tilfører ikke leseren noe, og kunne med fordel ha vært plassert bakerst i boken. Svært mange opplysninger er hentet fra den norske utgaven av Wikipedia, selv om man med letthet kunne sporet opp originalkilden og heller henvist dit. I en fagbok som settes opp som pensum på høyere utdanning mener jeg det må være lov å forvente at boken i det minste følger standarden ved lærestedet. I tillegg er det mange skrivefeil og en del faktafeil som burde vært rettet opp før den gikk i trykken.

Utover dette, kan boken være en fin introduksjon til emnet sosiale medier dersom man ikke har særlig kunnskap om dette fra før. Leseren bør ikke ta alt som presenteres for god fisk, men heller bruke boken som utgangspunkt for videre lesing. Dersom du leser denne boken som en del av pensumet i MRK 3433 (Markedskommunikasjon 3.0) ved BI, lån den heller på biblioteket om du vurderer å kjøpe den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Hans opførsel oprører dig altså slett ikke?» spurte hun.

«Jo, det skal Gud vite, Constance, - men du må huske at mennene er så ganske anderledes enn vi. De er så vant til slike affærer fra før av, og de kan så lett få tilbakefall hvis ikke deres koner, jeg hadde nær sagt, setter livet inn på å holde dem fast, og det kan en kone, iallfall en som har ytre betingelser, - som du f.eks.»

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Var innom der tidligere i vår, så de holder nok åpent fortsatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Reveenka i Lillestrøm har greit utvalg i brukte bøker, både innbundet, pocket og tegneserier.

http://www.facebook.com/pages/REVEENKA/363702251833

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sammenlignet med mye annen litteratur skrevet for ungdom, vil jeg si at denne skiller seg ut positivt. Dog, jeg kan ikke si det samme om de to neste bøkene i serien, og om jeg skal sammenligne med det jeg har lest av litteratur der voksne er i målgruppen, blir for meg hele serien fort redusert til busslektyre fremfor noe jeg setter meg i sofaen for å kose meg med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Satser på å få lest mye av det som står ulest i bokhylla. Får se hvor lenge jeg klarer å la være å rane biblioteket fullstendig. Utover det har jeg lyst til å få lest Ringenes Herre, bare for å ha gjort det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå kan vi alle bli lykkelige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan i skrivende stund ikke velge 2011 som årstall for når en bok har blitt lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest Wind in the Willows og Morels oppfinnelse. Ser at sistnevnte ikke er så kjent, men kan trygt anbefale den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser at man kan synes at boka er litt treg i starten, men jeg likte skrivemåten og bokas slutt veldig godt. Hele konseptet med oppfinnelsen til Morel er veldig bra, og man lurer på hvorfor man ikke tenkte ut noe lignende selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å skrive lettlest er ikke synonymt med å skrive dårlig. Det virker for meg som om forfatteren ikke tar publikum på alvor, og tror at man kan slippe unna med et makkverk bare fordi boka skal være lettlest.

Slutten er heller dårlig, det kommer frem en hel mengde opplysninger om hvordan mordet foregikk, uten at leseren tidligere i boka har fått sjanse til å ane hvem som er morderen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vi legger oss ned på jordkloden

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det tar tid

å steine

et menneske

http://soulblossom.wordpress.com/2007/05/22/video-captures-stoning-of-kurdish-teenage-girl/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vi logger oss på kjærligheten midt på natten

nevene våre

googler

savn

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Innser også at sidetall forsvinner når du redigerer ett sitat, noe som ofte må til siden tekstformateringen til tider oppfører seg litt rart. Mulighet for å legge til sidetall ved redigering hadde vært fint.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

JULESANGER [alternative]

Unni Lindell: Julekveldsvise

Nå har jeg vasket golvet. Nå ser man ikke blod.
Det var min mann som sa at jeg ikke var helt god.
Jeg setter meg og skriver min dagbok i kursiv
om hvorledes det føles å ta en annens liv.

Jeg ser utover hagen og tar et glass chablis.
Jeg skøt min mann i hodet, og ble omsider fri.
La julestjernen skinne. Jeg satte ingen spor.
Han ligger nedi plenen der Jordmor-Matja bor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

FØRSTESIDEOPPSLAG [som du aldri vil få se i en avis, 4]

INGEN ANER
hvordan
VÆRET
blir
I SOMMER

Godt sagt! (1) Varsle Svar

EVENTYR [gjenfortalt av Karl Ove Knausgård]

Min kamp mot Rødhette

For ulven er livet enkelt: Den fanger det den kan, og spiser det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

HERCULE POIROT-FORTELLING [fritt etter Agatha Christie]

– Jeg er glad for at dere alle er kommet hit for å høre meg forklare hvem som drepte hertugen av Notts County, og ikke minst er jeg overrasket over at dere alle har møtt opp, siden morderen åpenbart er en av dere, og man skulle tro at vedkommende hadde nok omløp i hodet til å stikke av i stedet for å komme hit og håpe at jeg for en gangs skyld ikke aner hvem det kan være. Hvorom allting er: Jeg har som vanlig tenkt å presentere løsningen ved å først snakke en stund om hver av dere som ikke gjorde det, for å så runde av med å peke hardt på den som gjorde det.

Jenny Gimble løftet en anemisk arm for å be om lov til å ta ordet.

Oui, sa Poirot, som på uforklarlig vis hadde lært seg å snakke flytende engelsk uten å kjenne det engelske ordet for «ja».

Godt sagt! (4) Varsle Svar

FØRSTESIDEOPPSLAG [som du aldri vil få se i en avis, 3]

TV-UNDERHOLDNING
MINDRE VIKTIG
enn tidligere antatt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Leseberta_23Eivind  VaksvikStjernekastTone SundlandSiljeLailaTrygve JakobsenBerit RBeathe SolbergLars Johann MiljeSigrid NygaardErlend Rødal VikhagenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLibraritas vMalinn HjortlandNina M. Haugan FinnsonEli HagelundTjommiIngunn ØvrebøsiljehusmorYlvaalpakkaFrode Øglænd  MalminTove Obrestad WøienMarianne  SkageJulie StensethritaolineKirsten LundMargrethe  HaugenRandiIngeborg GHildaRufsetufsaAlice NordliRisRosOgKlagingKathrine HaaheimJakob SæthreLisbeth Kingsrud KvistenVannflaskeNina Sandberg