Professor Lyall gave a tiny smile. "Come on, then, to bed with us, and I will remind you, in the best possible way, how young you really are." "Very good, sir." "Ah, Biffy, I rather think that now that is my line." Biffy laughed and straightened his spine, grabbing the Beta by the hand. " Right`o, come along, then." "Very good, Sir." Professor Lyall managed, somehow, to make his reply sound lika a change in rank, a promise of wickedness, and the approval of a favorite teacher, all in one simple phrase.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Høygravide Lady Alexia Maccon, er tilbake it London. Og nå er ingen trygge, for hun har ikke tenkt å bli stoppet, selv i sin tilstand. Boken presenterer en del problemer for "packet", blir spennende å se hvordan det løses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han er rett og slett fantastisk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Under ingen omstendigheter bør denne boken leses uten å ha bok nr. 3 tilgjengelig. Utrolig spennende avslutning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er kanskje ikke alle som er bake-lidenskapelige som meg selv :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fortellingen trotter i et ferie tempo. Alt ble langdradd og traurig. Boken passer nok best for en regntung uke på fjellet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her har forfatteren virkelig slått på stortrommen. Nydelige skildringer, en verden så fargerik at den griper hardt. Vanskelig å legge fra seg. I løpet av en side kunne hun skildre følelser og hendelser med så klarhet av dine egne følelser steg og falt i takt med historien. Nydelig. Dette er POESI!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsket denne boken. Fantastiske karakterer med mye "flavour" Mens jeg leste den, tenkte jeg at jeg ikke har vært borte i en bok som lignet. Veldig original. Must-read

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket denne boken, en god oppfølger av Graceling, og Fire. Nydelig verden. Jeg håper virkelig det kommer flere bøker i denne serien, men har ikke hørt noe om det. Om det gjør eller ikke. Dette er en fantastisk trilogi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket denne boken. Nydelig fortelling, jeg tok meg i, flere ganger å løfte hånden mot munnen for å gispe. Jeg smilte og lo, og fikk lyst til å grine, på vegne av hovedpersonens liv. Troverdige karakterer, høy gjenkjennelses faktor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg koser meg masse med denne boken, Matthjis skriver flott om norsk overtro og masse spennende vesener.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les gjerne Skammarensdotter.. God norsk oversettelse, og vakker fantasy fortelling..

Nå vet jo ikke jeg hvor gamle, de du leser for er, men den er flott for 10 pluss.. Det er vel tre bøker i den serien.

Phenomena serien er jo orginalt på norsk, og er fantastisk, spesielt om det er gutter du leser for, da serien retter seg spesielt mot denne gruppen, selv er det en av mine favoritter.

En annen serie som kanskje kan være noe, med en god norsk oversettelse, er Darren Shawn serien. Den handler om vampyrer, om de liker sånt.

Og.. beklager sent svar, vært lenge siden jeg oppdaterte boklisten min..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk overgang fra DnD 3.5.. dette rollespillet kan fint kalles DnD 3.75 Den har alt det som er flott med DnD, uten tullet fra DnD 4ed. Herlig setting, kan nesten ikke bli bedre enn dette.

Skjønner godt at den har fått 10 Emmies..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelig bok, følte meg skikkelig inspirert til å plukke opp meditasjonen igjen. Jeg kommer aldri til å se denne filmen, for mye indre dialog som er spennende til at jeg har tro på at den kan gjøre seg bra som film. Vakker fortalt, en skikkelig Feel Good bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest dem på engelsk, og boka er godt skrevet, så jeg tror mye kan legges på oversetter her. Om man er tidlige tenårene så tror jeg det går helt fint, du sier selv at din 10 åring ikke reagerte på språket. jeg er redd oversetter har forsøkt å finne enklere ord og oversettelser til boken enn det den burde hatt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er fordi jeg forsøker å støtte norske oversettelser, da jeg mener generelt sett at norsk/nynorsk er et nydelig språk, som flere burde lese og skrive på. Jeg ble mektig skuffet over oversetter her.. men på engelsk er den bra, filmen også for de som skulle lure :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

nettopp, du går på barneskolen. Vi som er litt eldre og setter krav til hva vi leser, forventer et bedre språk enn det oversetter klarer å presentere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også venner som ikke liker nynorsk, og forsøkte å oversette deler av boken. Men det funker ikke. Nynorsk har et språkeligsett som ikke funker på bokmål.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg leser i sofakroker, på vei til jobb med buss eller trikk. jeg leser gjerne på kafeer.. jeg leser kun en og en bok av gangen, og den drasser jeg med meg rundt over alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg er dina.. jeg er snart 22 år, og har lest som en hest (hehe) siden jeg lærte meg å lese i 3 klasse. jeg er halvtdøv og brukte lang tid på å lære med språk. men når jeg først fikk det til var jeg lykkelig. Jeg leste ut biblioteket på barneskolen innen 6 klasse. og forsatt å lese masse. en kasse bøker hver uke :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Rune U. FurbergRade AlmudaffarLisbeth Kingsrud KvistenMaren Hjelle AuneMarianne  SkageJoannKjetil AudsenJulie StensethRandiMonica  SkybakmoenJan-Olav SelforsIngunn SKarin BergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudmoiraStine SevilhaugMorten BolstadToveTanteMamieLibraritas vBarbaraJanne BrovoldAnne-Stine Ruud HusevågSolgunnTorill Elisabeth RevheimRisRosOgKlagingTom Arne MøllerbråtenKathrine HaaheimGro Anita MyrvangBenedikteHelena EKjell MagneHildaBerit B LieØyvind BjørnerudWenche VargasFlettietteNinaKikkan HaugenIda