Sjekka ebok.no?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke akkurat lik Hardy-guttene, men Sigbjørn Mostues trilogi I morgen er alt mørkt er en utrolig spennende norsk ungdomsserie. Spenning på høyt nivå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er 15 år i huden, skjelettet, øynene, beina og armene, men ikke i hjertet. Hjertet er vel sånn ca syv og et halvt. Der er vi nok like. Peter Pan og jeg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Skjønner du hvor mye kjærlighet det er i dyrt snowboardutstyr?
Skjønner du det?
Å eie snowboardutstyr til 10 700 kroner og ake med plastikkpose rundt ræva i stedet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Har du lest trilogien Bli hvis du kan av samme forfatter? Den er råere og tristere enn En moderne familie, men også hakket bedre (en av mine absolutt favorittbøker faktisk). Hun skriver like gjenkjennelig om mennesker og relasjoner, og du får samme hendelse fra ulike synspunkt og perspektiver sånn som i En moderne familie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hvordan... hvordan avslørte du meg, jeg..." (...)
"Jeg lånte datamaskinen din et øyeblikk mens du dusjet. Søkehistorikken din viste at det du hadde googlet aller mest den siste uken var disse tre tingene: 1) Hvordan myrde mannen din og få det til å se ut som om det var noen andre som har gjort det eller aller helst bare som om han bader, 2) Hvordan rense svømmebasseng (...)"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine beste leseopplevelser i år har vært disse:
Bobla av Siri Pettersen
Bli hvis du kan trilogien av Helga Flatland
Bird Box av Josh Malerman
bok 2-4 i serien The Raven Cycle av Maggie Steifvater (leste den første i 2016)
More Happy Than Not av Adam Silver

Utenom det har jeg forsøkt å lese mer nordisk krim, men verken Kepler eller Nesbø har imponert meg noe særlig.

Årets merkeligste bok: Nutshell av Ian McEwan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[...] jeg tror ikke det handler om preferanser, det handler om at menn nærmest underbevisst betrakter bøker som er skrevet av damer, som litteratur for damer, mens bøker skrevet av menn, er litteratur, punktum. Og historier skrevet av menn med menn i hovedrollen nyter allmenn interesse, mens historier av kvinner om kvinner kun er interessant for andre kvinner, for de handler bare om kvinnetemaer som følelser og barn og kan ikke tenkes å ha overordnede tematikker - slik mannlige forfattere som skriver om pappaen sin, egentlig skriver om noe mer allmenn-gyldig, sa mamma [...].

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Doppler" og "Den sommeren pappa ble homo"!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan jo bla litt igjennom bøkene til det kristne forlaget Hermon kanskje?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

But what she didn't realize about Blue and her boys was that they were all in love with one another. She was no less obsessed with them than they were with her, or one another (...).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

If you looked inside me, I bet you’d find two different hearts beating for two different people, like the sun and moon up at the same time, a terrible eclipse I’m the only witness to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

(...) he’s mastered the art of lying so well he made me believe he doesn’t lie, when actually, the best liars are the ones who fool you by claiming they never lie at all.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

But I like this idea that Thomas grew up never needing anyone to teach him how to make a fist, and I can’t help but feel like we’re all doing something wrong for always turning to ours.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I helga leste jeg ut en helt ny fantasybok for ungdom/unge voksne, Caraval av Stephanie Garber. Den var... vel. Ikke særlig god. Om du vil lese anmeldelsen min (på engelsk) er det link til bloggen min på profilen.

Så begynte jeg på Bird Box av Josh Malerman og vips så satt jeg våken til klokka 3 fordi jeg ikke kunne legge den fra meg. Midt i blinken for meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ville bare anbefale en bok til dere siden det leses mye apokalypse her (synes The Wall høres spennende ut men har ikke hatt tid til å lese den). Bird Box/Lukk øynene av Josh Malerman! Leser den nå og er helt hekta. Begynte på den i går og skulle bare lese noen par kapittel før jeg la meg, endte opp med å lese 200 sider og fikk ikke lagt meg før klokka 3...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sånn sett ja! Visste jo hva det gikk ut på, men fikk litt noia av "boktipser", men det gir jo mening når du får en artikkel foran.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Boktipser"???? Heter da "boktips" selv om det er flertall eller er jeg helt ute?

Jobber forøvrig også i Norli og er litt enig i kommentarene under at det kunne vært mer klart på forsida hva nøyaktig det går ut på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

History is told by those who win.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er rart, sa eg.
Kva då? spurte Kjersti.
Kor glad og ulykkeleg ein kan vere på same tid, svara eg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

mgeNinaandreas h. o.Harald KsvarteperSaraHegeFrank Rosendahl SlettebakkenMyStoryINA TORNESReadninggirl20RandiABjørn SturødGitte FurusethTorAneToveKaroline RøyskattLene AndresenSverreEli HagelundGro-Anita RoenVibekeLibraritas vBabynemiLeseaaseMarit HåverstadIngunn STone Maria JonassenRufsetufsaIdaMarianne  SkageAnneWangHanneMorten Bolstadingar hSynnøve H HoelSiljeKristine LouiseBerit R