Norrøn mytologi, poesi, kjærlighet og superbitcher.

Gro gjør alltid som bestevenninnen Mina sier, og siden Gro er spesielt god til å dikte og rime, skriver hun Minas kjærlighets-meldinger for henne. Men så forelsker de seg i samme gutt og Gro må ta et valg...

Supersøt feelgood-roman i samme gate som debuten "Blyanthjerte". Om å stå opp for seg selv og velge de rette vennene. Kan passe for deg som liker "Kampen mot superbitchene", "Dustedagboka" eller "Gutten i kjolen".
Ylva

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker for barn med innslag av norrøn mytologi i alle sjangere. Sakprosa, fantasy, tegneserier og realistiske romaner.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utenomjordiske frø og løpske planter.

Jack må passe sin stumme lillesøster i ferien mens moren jobber dobbelt, det er duket for en kjedelig sommer, men så kjøper Jack et skrin med frø av en mystisk fyr på markedet. Frøene vokser alarmerende fort og plantene er langt fra ufarlige. Heldigvis får Jack hjelp av sin sverdsvingende nabo Lilly...

Første bind i tegneserien om Jack. Spennende og magisk med modige barn i hovedrollene. Liker du "Zita i verdensrommet" av samme forfatter, vil du kanskje like denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det egentlig lurt å trykke på en mystisk rød knapp du tilfeldigvis finner i en meteor?

Kanskje ikke, men Zita gjør det likevel, og angrer bittert. Men hvem hadde egentlig gjettet at knappen ville åpen en portal og suge bestevennen Josef, til seg? Zita reiser på redningstokt til en fjern planet og finner merkelige venner, skumle fiender og sleipe forrædere.

Søtt og morsomt rom-eventyr med en godhjertet heltinne. Første bok i tegneserien om Zita i verdensrommet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva ville du gjort hvis noen fortalte deg at din eksistens var et uhell?

Anton får høre nettopp dette, derfor føler han at må han bli "Meningen" og redde faren fra et trist liv som single. Sammen med bestevenninnen Ine legger de en slagplan for kjærligheten, men veien dit er brolagt med festlige forviklinger.

En uvanlig morsom bok om en vanlig skolehverdag med pinglete armmuskler, altfor store ører og et filosofisk blikk på verden. Liker du David Walliams, Endre Lund Eriksen eller Lars Joachim Grimstad? Da kan denne boka være noe for deg.
Ylva

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan man ha to pappa-er og to bestevenninner?

Mira og moren flytter sammen med morens kjæreste til en husbåt. Mira finner ut at hun har vært en hemmelighet for sin biologiske far, men får endelig møte ham. Hun får også en ny bestevenninne, men er det da plass til den gamle?

Andre bok i den danske tegneserien om Mira. Varmt, morsomt og gjenkjennelig. Samme tegner som "Morten og Mahdi"- tegneserien. Liker du "Barnevaktklubben" vil du kanskje like denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan det gå bra selv om du faller på trynet i kantina foran gutten du er forelska i?

Venneløse Nikki begynner på ny skole og har ikke sjans til å komme inn i SKP (Søt kul populær)-klubben, men kan et kunsttalent, en god porsjon humor og uventede venner likevel gjøre livet verdt å leve?

Første bok i en enormt populær serie i dagbokform. Full av humor og varme, med høy feelgood-faktor. Liker du denne vil du kanskje også like "Ti kniver i hjertet" av Nora Dåsnes og "Mira"-serien av Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som i Harry Potter handler det om en magiskole, men tonen er mørkere, helten er mørkere og den underjordiske hemmelige skolen, er bokstavelig talt dunkel. Serien har heller ikke den varme lune stemningen og de særegne karakterene som HP-universet, men den har definitivt intens spenning. Prologen er blodig, og serien har et sug i seg som fikk meg til å sluke den i en lang jafs. Historien har fascinerende twister og tidvis høy puls.Ylva

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et eventyrlig fantasy-univers med langsom drivende handling og fargerike tegninger man bare vil synke inn i. Ingrediensene er tøffe jenter som rir på geitebukker, en like tøff gutt som rir på en kjempehund og barske bestemødre, i blandet en dose mørk magi, mektige naturlandskap og landsby-idyll. Kan minne om: "Nordlys" og "Snøkattprinsen". Ylva

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde VrangsagenGodemineLineBeate KristinHarald KGeir SundetTone SundlandKarin BergPär J ThorssonBjørn SturødAnne Berit GrønbechBenedicteEmil Christiansenleser42Dolly DuckTanteMamieConnieBjarte FoshaugHanne MidtsundTorill Elisabeth RevheimLailaMonaBLBeathe SolbergIda CharlotteIngvild RosslundLene AndresenGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenIngunn SKine Selbekk OttersenLiseLiva DelirGunillaVersionMariannePirelliIngrid HilmerAgnete M. HafskjoldKjell PVannflaske