I farten kommer jeg på: Pakkis av Khalid Hussain Hjemreisen av Dang Van Ty Izzat av Nasim Karim Ellers finner du flere bøker av Walid al-Kubaisi her på bokelskere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne MÅ jo bare høres! Jeg var 18 år på Åmot i 1978 :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror jeg ville slitt med denne boka på lydbok jeg også. Det har hendt at jeg har måtte ha "jukselapp" med navnevarianter som bokmerke når jeg leser enkelte russiske forfattere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har en liten bokhylle på do. Jeg skifter ut bøkene med mer eller mindre ujevne mellomrom - og akkurat nå ligger der: Hvem bryr seg om sjelen? Jeg vil heller ha en sexy rumpe av Mari Maurstad. Siste nummer av magasinet Historie og siste nummer av Sidevogna. Nytt og Nyttig katalogen. Den største vitseboka. Norske Ordtak og dessuten har jeg en gjestebok for dobesøkende - og selvfølgelig penn. Det skal være noe for enhver smak.

Gjesteboka har sin egen historie. Da vi pusset opp badet, fikk vi innstallert en avansert do som kan vaske både foran og bak - og dessuten lufttørker den. Dette tar naturlig nok litt lengre tid enn et vanlig dobesøk og det gjør enkelte gjester ganske så poetiske ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har akkurat lastet ned Den som vakar i mørkret av Helene Tursten. Og lurer litt på hvorfor svenske lydbøker er så mye billigere enn norske?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville definitivt begynt med Kristin. Håper du finner de mer lesbare nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har tatt en tur til Shetland med Sharon Browns "De utvalgte" Spenningsroman med innslag av keltisk og norrøn mytologi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg falt også for denne boka. Og jeg leste den faktisk på dansk før den kom ut på norsk - takket være en god dansk bokvenninne :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er tredje bind av Mari Jungsteds kriminalromaner fra Gotland - og jeg opplever den som den hittil beste.

Bakgrunnen settes av en gruppe arkeologistudenter fra hele verden deltar på et utgravingskurs, der de finner spennende skatter fra vikingtiden.

Denne romanen har det meste. Drap, kjærlighet og mytologisk mystikk. Spennende til det siste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg blir også med - boken ligger jo allerede i bokhylla og venter på oppmerksomhet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da jeg trygt kan svare ja på tre av disse kriteriene, velger jeg å fortsette kalle meg fruentimmer.

*Jeg har flere katter - er til og med katteoppdretter Jeg mener selv at jeg kan vanne hva som helst Jeg kan lage tilslørte bondepiker - og har til og med gått kurs i tradisjonsmat!

Selv synes jeg faktisk at ordet fruentimmer har noe flott over seg - denne damen lar seg i hvert fall ikke pille på nesen ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skikkelig avslappende kosebok for varme dager i solen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gode bøker kan alltid leses flere ganger, syne jeg. De bøkene jeg stadig kommer tilbake til er Kristin Lavransdatter. Første gang jeg leste den var jeg 15 år, og senere har jeg lest triologien med ca 10 års mellomrom. Hver gang har jeg kjent at bøkene har hatt noe nytt å gi meg, for jeg endrer meg jo også med årene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg "leste" den som lydbok - og ble ganske betatt. I hvert fall fikk den treningsøktene til å gå som en drøm ;-)

Kanskje er det noe med lydbokformatet som gjør at man tåler klisjeene bedre?

Jeg tror nok jeg skal få med meg eventuelle oppfølgere også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så enig med deg. Dessuten føler jeg at hvis du har lest en Dan Brown, har du lest dem alle. Han bruker samme grunnoppskriften i plottet hver gang.

Når dette er sagt, vil jeg jo si at det er grei og lettlest lektyre når man ikke gidder å anstrenge de små grå for mye ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en Grisham som er umulig å legge fra seg - Jeg hadde den på øret på treningsstudio - og økta var ikke lang nok.

Det er dog mulig at jeg legger mitt eget engasjement som motstander av dødsstraff inn i opplevelsen av boka ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethAnneWangBabynemiTorill Elisabeth RevheimSiljeMarianne  SkageTore HalsaJennyRisRosOgKlagingRolf IngemundsengretemorBjørg L.AjiniakraTone SundlandLilleviKjersti SGrete AastorpSynnøve H HoelLisbeth Kingsrud KvistenMorten MüllerVannflaskeClarityKarin  JensenWenche VargasLailaGunillaMarianne MRandiAAkima MontgomeryJakob SæthreMorten BolstadSol SkipnesBeathe SolbergHilde H  HelsethErika AlnæsAstrid PedersenJohn LarsenMarteKjell PMonica Carlsen