Fin tråd! Interessant å se hva andre har lest og likt.

Mars har vært en lesemåned i krimmens tegn for min del. Jeg har pløyd gjennom flere av bøkene til Jørn Lier Horst og et par av Jussi Adler-Olsen og Lars Kepler. Favoritter etter en uvanlig produktiv måned:
Triangel av Eystein Hanssen
Hypnotisøren av Lars Kepler
Nattmannen av Jørn Lier Horst

Godt sagt! (1) Varsle Svar

She seems so cool, so focused, so quiet, yet her eyes remain fixed upon the horizon. You think you know all there is to know about her immidiately upon meeting her, but everything you think you know is wrong. Passion flows through her like a river of blood. She only looked away for a moment, and the mask slipped, and you fell. All your tomorrows start here.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

It seemed like a fine title for a book of short stories. There are so many fragile things, after all. People break so easily, and so do dreams and hearts.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ting går langsomt til helvete. Jeg har ventet lenge på det. Det er likevel for tidlig. Det er ute av kontroll.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dei hadde eigen indianar på Nimme. På stølen, som låg eit par timars rask gonge inn i dalen og opp på fjellet, budde det ein ekte indianar. Han kalla seg for Will Chawue. Han var ikkje barnefødd indianar. Han var sjøvlærd. Will heitte eigentleg William van der Zoup og var nederlendar. Av grunnar få fekk vita, hadde han mønstra av heile sitt nederlandske opphav og gjort krav på å verta godteken som amerikansk indianar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

That wasn´t the first thing he said to her. The first thing was 'I love you', because it´s a good thing to say if you can mean it, and Shadow did.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et liv er uro. Uroen må sorteres. Hvis ikke, blir det uutholdelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Frå no av skal du sjå på trening som ein eksamen eller som å gå på jobb ein dårleg dag. Du berre gjer det. Fordi du må.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg består ikke lenger av kjøtt og blod og erogene soner, tenkte jeg. Fra nå av er jeg 100 prosent tweed.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ens egen kropp er et argument for fagets relevans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er jeg i Westeros, i det fantastiske universet til George R. R. Martin. Holder på med bok tre, A Storm of Swords, i serien A Song of Ice and Fire.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest så mye av Hornby, men kan ikke huske om det er noe surrealisme i de andre bøkene jeg har lest. Jeg har lett for å akseptere surrealisme som realisme når jeg leser. :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig at den er morsom og bør leses, men jeg syns den passer til alle. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gleder meg til å høre Selma lese denne i dag! Anbefaler alle som har tid og anledning å ta turen til Litteraturhuset og Vintimen i kveld!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig, dette er en helt fantastisk bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjøkeredet er også en god bok. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kom meg bare gjennom de første 50 sidene før jeg ga opp. Imponerende å lese en så tjukk bok uten å være hekta!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har så langt lest ca 100 sider av denne, og lagt den fra meg i bokhylla. I motsetning til Saman er ein mindre aleine, Eg vil at nokon skal vente på meg og Eg elska ho finner jeg ikke den samme driven i denne boka. De andre bøkene klarte jeg ikke legge fra meg. Jeg liker Charles da, så jeg kommer sikkert til å lese den ferdig etter hvert, for å se hvordan det går med ham. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er på skolebenken, for å lære om motivasjon (Motivasjon og selvforståelse av Ole Frederik Lillemyr.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flau og flau. Jeg er litt flau over at jeg ble så betatt av Alkymisten den første gangen jeg leste den, for da jeg leste den senere så jeg hvor ufattelig platt og banal den er. Men jeg er ikke flau over at jeg har lest den.

Ellers sier jeg som en annen her: jeg er ikke egentlig flau over noen av bøkene, fordi jeg holder meg oppdatert på bokmarkedet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalMartineIngvild SRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTone Maria JonassenNeraAkima MontgomeryLailaKjell F TislevollCaroVibekeRandiAPiippokattaTone SundlandReadninggirl30Heidi HoltanSilje HvalstadJennyTherese LierBeathe SolbergVannflaskeEvaHarald KDaffy EnglundSynnøve H HoelNtotheaReidun GranbergINA TORNESTone HKristina BorgeReidun SvensliKaren PatriciaJarmo LarsenGunillaalpakkaFiolSolBjørg Marit Tinholt