Dagens barnehagekultur er et speilbilde av en kultur som forteller oss både direkte og indirekte at barndommen er for verdifull til å overlates barna, og at barnet er for verdifullt til å bli latt alene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Klarte ikke å stå på formiddagen pga. at hun ikke hadde noen ben.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Peter Bratt är en dålig människa. Han är faktiskt en av de allra sämsta människor som jag träffat under mina drygt fyrtio år som brottsforskare och högre vitsord än så kan jag inte ge honom med tanke på alla skurkar och vanliga skitstövlar som jag stött på under mitt rika yrkesliv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis alla hadde gitt seg til å lete etter en forklaring på galskapen i handlingene sine, ville det for lengst ha blitt slutt på eventyrene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De som befatter seg med staur, er i hovedsak bønder. Standen som i sin tid reddet, og skjulte, Olav den Hellige og Kong Sverres etterkommere. Det er noe å tenke på¨når du roper "Jævla bonde" til noen på en fotballkamp. Da er det kanskje bedre å tenke seg om, og velge det langt mer nøytrale "Jævla homo".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Eg likar at du er litt rund", hadde han sagt til ho. Amatøren!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

De besatte

Fattige folk
Spilleren
Idioten
Den evige ektemann

Fjodor dostojevskij

Godt sagt! (3) Varsle Svar

1000 takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den indre fiende

Den aktverdige morderen
Ondskapen
I nasjonens interesse

Siste seier
Vendetta
Hevet over enhver mistanke

Jan Guillou

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Paradisets fångar

Hoppsan, jag är död!
Livet är kort, Rytkönen lång
Kollektivt självmord
Milda makter
Domedagen gryr
Uppdrag: skyddsängel

Arto Paasilinna

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den store depresjonen fra 1929 ble avløst av flere mindre depresjoner over hele den vestlige verden. Fabrikkene stengte sine porter. Ofte gikk det så fort at arbeiderne ikke rakk å komme seg ut. Millioner av andre arbeidere ble kastet ut i arbeidsløshet. De hadde blitt utnyttet på det groveste. Nå mistet de sin rett til å bli utnyttet på det groveste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jonfinn er politi i alle Faldbakkens krim unntatt "Alle elsker en hodeløs kvinne".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er mer enn enig. Jeg synes den er den klart beste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Meget morsomme tekster til gamle bilder. Jeg lo høyt flere ganger. Rekommanderes!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det satte eit klart preg på framføringa. Det at dei ikkje hadde avtalt på førehand om ho skulle syngja til det han spelte, eller omvendt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Forestillingen med samme navn var noe helt annet. Jeg kjøpte faktisk boken etter jeg sett den. Men boken er ikke mer morsom enn en vanlig krim. Den inneholder kun gamle krøniker og blogginnlegg, og dem går mest på om det samme hele tiden. Trur kanskje at man skal være mor, eller i det minste kvinne, for å kjenne seg igjen og få litt ut av det. Jeg synes Skäringer er en morsom komiker og en god skuespiller, men ikke mye til forfatter. Nå da?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne bok finnes kun i min boksamling. Jeg mener det er mer enn nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke lev som om du skulle dø i morgen.

De fleste som skal henrettes i morgen, bestiller hamburger og milkshake til middag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bet us your letter of business translation do. Every people in our staffing know English like the hand of their back. Up to the minuet wise-street phrases, don't you know, old boy.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har selv ingen bekjent som er direkte rammet, men jeg har flere venner og slektinger som mistet kamerater. Muligheten er absolutt til stede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde AaLogikaLailaEmilie GeistÅsmund ÅdnøyEli Svendsen Heie HaugerudKathrineDaffy EnglundChrissieKarin  JensenKarin BergMarianne  SkageReadninggirl20svarteperJarmo LarsenVibekeKaren RamsvikVannflaskeEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie StensethKirsten LundCathrine PedersenSten Vidar WigandAud- HelenSynnøve H HoelTonesen81ToveTore HalsaTralteIngunn ØvrebøElin FjellheimgretemorBjørn SturødAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHelena EReidun SvensliHarald KDressmyshelfBård Støre