Men på samme måte som hovedpersonen i boken oppdaget jeg at det av og til er slik at veien er utpekt for oss. Da jeg først oppdaget den mest fantastiske historien som noensinne er blitt fortalt, sett fra Maria Magdalenas synsvinkel, visste jeg at det ikke var noen vei tilbake. Den fengslet meg den gang som den gjør den dag i dag, og som den vil fortsette å gjøre i all fremtid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette var en utrolig spennende, engasjerende og interessant bok. Spenningstemaet var bra, men jeg synes det historiske aspektet ved boken var det engasjerte meg mest. Veldig spennende å lese om mytene og teoriene rundt Maria Magdalena og hennes forhold til Jesus. Har veldig lyst til å reise til det mystiske Carcasonne området i Frankrike hvor mye av handlingen i boken foregår, og ikke minst fikk jeg lyst til å besøke det myteomspunnene Rennes-le-chateu, som er omtalt i flere spenningsromaner. Boken anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er helt enig! Det var ikke bare en veldig spennende, men også utrolig interessant, bok, kanskje særlig for de av oss som søker mot de såkalte "mystiske" sidene av livet. Har veldig lyst til å reise til området i Frankrike som blir beskrevet i boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begynte på boken, men fikk dessverre ikke lest den ferdig før jeg måtte levere den inn på biblioteket. Står på venteliste og gleder meg til å lese videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fasinerende bok fra Eric Pearl som arbeidet som "vanlig" kiropraktor helt til han kom i kontakt med svært sterke healingegenskaper, og dermed ble grunnleggeren av reconnectiv healing.Det var utrolig spennende og givende å lese hvordan han i kraft av sine evner har helbredet mange mennesker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk bok hvor forfatteren, som er utdannet sykepleier, forteller om hennes åndelige oppvåkning, og utviklingen av iboende healeregenskaper og klarsynthet. Den anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du ber om unnskyldning for at du vil ha det du vil ha, kommer du ikke til å få det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Slike stammekulturelle trossystemer er nedarvede tanker om hvordan livet fungerer, og de er blitt overført til deg av alle som hadde makt og myndighet over deg som barn - stort sett alle som var fysisk høyere enn du var. Noen av disse trossystemene har ført til at du tar beslutninger som gjør livet vanskeligere enn det behøver å være. De skaper konflikter og indre kaos som ofte karakteriseres av temaer og mønstre som stadig gjentar seg. For eksempel:

• Føler du deg splittet når det gjelder hva du bør gjøre og hva du har lyst til å gjøre når du tar en beslutning? • Har du drømmer som vekker begeistring hos deg, men oppdager at du sukker nedslått og tenker at de ikke er realistiske, og at du ikke kan gjøre det du har lyst til? • Plager det deg at noe av det du gjør, er i konflikt med din intuisjon eller indre viten? • Føler du generelt sett at du står fast eller er frustrert over tingenes tilstand?

Dette er ikke uløselige problemer. De er et resultat av begrensende stammekulturelle trossystemer. Et begrensende stammekulturelt trossystem er et hvilket som helst trossystem som hindrer deg i å leve ditt best mulige liv. Det som er fint er at slike trossystemer kan forandres raskt og enkelt når du først vet hvordan du skal gjøre det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hellige valg er boken som forandret mitt liv. Det høres kanskje svulstig ut, men sånn er det.

Etter å ha lest utallige selvutviklingsbøker, som alle var innholdsmessig variable, så ble jeg heldigvis ledet til boken Hellige valg av Christel Nani. Denne boken hjelper en til å identifisere begrensende trossystemer som hemmer livsutfoldelsen vår og får oss til å ta til takke med noe annet enn det vi virkelig ønsker oss, eller drømmer om. Boken hjelper en til å omskrive disse tankemønstrene/trossystemene slik at de blir i harmoni med personlige talenter, drømmer og vår egen sjel. Som forfatteren sier: "Når du frir deg fra begrensende trossystemer og lever det livet det er meningen at du skal leve, gjør du Hellige valg."

Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste til alle som jobber med selvutvikling og som ønsker å komme ut av nedarvede, begrensende tanker om seg selv og livet. Jeg fikk mange aha-oppleveler underveis i boka, og den hjalp meg veldig mye i en utfordrende fase i livet mitt hvor det var helt nødvendig å gjøre noen hellige valg for min egen del. Kanskje vil denne boken hjelpe deg også?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var 12. desember, og englene hadde fortalt meg at tallet 12, spesielt når det ble gjentatt som på denne datoen, den 12.12., var spesielt kraftfylt.

Tallet 1 betyr: "Vær bevisst på tankene dine og hold kun fast ved tanker som handler om dine sanne ønsker, for dine tanker manifesterer seg umiddelbart akkurat nå." Tallet 2 betyr: "Hold fast ved troen på at dine ønsker manifesterer seg, selv om du ennå ikke kan se dem. Fortsett å vanne stiklingene til de blomstrer, ikke gi opp fem sekunder før miraklet skjer." Når 1 og 2 står sammen og danner "12", betyr det: "Ved hjelp av tro og konsentrerte tanker kan du manifestere hva som helst raskt."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har virkelig sansen for bøkene og kortene til Doreen Virtue. Gudinne energi leste jeg første gangen på engelsk, men måtte lese den nok en gang da den kom ut på norsk. Den norske utgaven skuffet ikke.

Jeg synes det er spennende å lese om forfatterens vandring gjennom englenes og gudinnenes healingverden, og alt det spennende hun opplever på sin personlige reise rundt om i verden. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt. Jeg er veldig enig med deg i det du skriver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå skal jeg gi deg Den første regelen. Den er uhyre viktig, og du må huske den. Den første regelen er at hvert eneste valg du gjør i livet, fra de viktigste til de mest trivielle og hverdagslige avgjørelser, må prøves bevisst ved å stille deg visse spørsmål. For hver avgjørelse du står overfor, må du spørre deg selv om det valget du gjør, vil tilfredsstille fem nødvendige egenskaper. Hvis den ene mangler, må du se deg om etter en annen retning. På denne måten vil du alltid finne den rette veien. Disse fem egenskapene er sannhet, skjønnet, sunnhet, lykke og lys.

Når du treffer et valg på denne måten, kan du alltid være sikker på at det er det rette. Du vil være i kontakt med sitt sanne selv, ditt innerste selv, og du får en uovervinnelig viljestyrke. Dette er den første lærdommen. Lev etter den, og livet ditt vil meget snart bli forandret.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Av alle de uttallige selutviklingsbøkene jeg har lest opp gjennom tiden, så synes jeg Inn i sirkelen av Olga Kharitidi er en av de aller beste. Selv om jeg allerede har lest boken fire ganger, så kan jeg godt tenke meg til å lese den igjen og igjen. Jeg blir liksom aldri ferdig med den, og jeg oppdager noe nytt i boken ved hver gjennomlesing.

Dette er en interessant og fasinerende selvbiografisk bok om en russisk psykiaters sjamanistiske opplevelser og åpenbaringer i de gåtefulle Altai-fjellene i Sibir. Jeg fikk faktisk så lyst til å reise til Sibir etter at jeg leste boken, at jeg gjorde undersøkelser om området hun besøkte og evntuelle reiseruter dit. Hittil har det blitt med tanken, men jeg har ennå ikke slått fra meg muligheten til å reise til Altajfjellene.

Jeg anbefaler Kharitidis utrolige beretning til alle som søker å utvide bevisstheten og få kontakt med de uendelige mulighetene som finnes i oss alle. Som Einsten en gang sa det, ”Livet kan bare leves på to måter. Den ene går ut på å leve som om mirakler ikke fantes. Den andre er å leve som om alt er et mirakel.”

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I begynnelsen slo ikke stefaren, men da moren trappet ned på sovepillene og føyde ham i sengen fikk temperamentet hans større spillerom.

"Må herren løfte sitt åsyn på deg og gi deg fred." De ordene avsluttet han alltid med når han hadde banket opp jentene sine, og ordene falt både titt og ofte. Hvis en av dem hadde tråkket utenom det Herrens ord som idioten mente å ha enerett på å tolke riktig, så straffet han sine egne døtre. Som oftest var det ikke de som hadde gjort noe galt, men storebroren. Kanskje han glemte et amen, kanskje smilte han litt skjevt under bordbønnen. Sjelden noe mer enn det. Men denne store, sterke gutten torde han ikke å røre. Så stor tiltro hadde han ikke til sine egne krefer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat som de andre bøkene om avdeling Q så var også denne boken utrolig spennende og nesten umulig å legge fra seg. For å si det slik så ble nettene veldig lange da jeg leste bøkene av Jussi Adler-Olsen.

Igjen synes jeg forfatteren presenterte et spennende og psykologisk rystende tema, og jeg er spent på hvilke tema han vil ta opp i de kommende bøkene. I Flaskepost fra P synes jeg det var særlig skremmende å få innblikk i hvordan relegiøs fanatisme og sekter kan ødelegge menneskeliv. Det er utrolig hva enkelte kan tillate seg å gjøre i guds navn - uten å føle skyld eller forstå rekkevidden av det som forfektes.

Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste, og den fortjener helt klart terningkast 5.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har virkelig fått opp øynene for Jussi Adler-Olssens bøker, og har lest alle tre bøkene som er kommet ut på norsk om Carl Mørk og avdeling Q. Kvinnen i buret synes jeg er den beste av disse. Den var utrolig spennende fra begynnelse til slutt, og jeg greide nesten ikke å legge den fra meg, selv om jeg var på ferie da jeg leste den. Hadde den med meg uansett hvor jeg gikk og snek meg til å lese i den over et glass vin innimnellom shopping og severdigheter, mens jeg ventet på de andre i reisefølget.

Hovedpersonen Carl Mørk er fornøyelig type som følger sine egne innfall og metoder med suksess, med god hjelp av den syriske medhjelperen sin som også er en underlig, men herlig, "skrue". Den mørke undertonen og det psykologiske spillet som skisseres i boken er rett og slett fasinerende, og jeg synes det er helt utrolig at forfatteren har kommet på å skrive om akkurat dette temaet. Anbefaler boken på det sterkeste til alle som liker finurlige, psykologiske "grøssere". Den balanserer det alvorlige med det humoristiske på en god måte, og gjør den til en fantastisk leseropplevelse.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg kunne funnet henne etter krigen. Jeg kunne såret Ethel og fått det jeg ville, men jeg synes ikke det var riktig. Ikke da. Og ikke nå de siste årene. "jeg hadde sjansen." Han sa det i det han rykket seg opp fra et langt livs savn og lengsel. "Jeg hadde sjansen, og noen ganger er det slik her i livet at man ikke får flere sjanser. Du ser på det du har, ikke hva du mangler, og så går du videre."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er enig med bokanmelderne som synes at dette er stor forfatterkunst. Etter en litt stille og rolig start, så synes jeg Hotellet på hjørnet av bitter og søt tok seg veldig opp underveis. Kjærlighetshistorien som ligger i bunnen av boken er både nydelig, rørende og fasinerende. Den berørte meg helt inn i hjertet, og jeg må ærlig innrømme at det falt noen tårer underveis i boken, særlig da jeg kom til de siste sidene. Jeg elsker denne boken, og anbefaler den på det sterkeste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Janne BrovoldAnne-Stine Ruud HusevågSolgunnTorill Elisabeth RevheimRisRosOgKlagingTom Arne MøllerbråtenIngunn SKathrine HaaheimGro Anita MyrvangBenedikteHelena EKjell MagneHildaBerit B LieØyvind BjørnerudWenche VargasFlettietteNinaKikkan HaugenIdagretemorIvar SandSverreConnieAneRufsetufsaLars MæhlumTatiana WesserlingKaren RamsvikHarald KReadninggirl20GladleserJarmo LarsenTanteMamieKjetil Klakegg BergheimTor Arne DahlMorten BolstadMonica CarlsenStregasusanna