Han burde ha avbrutt Lone Franzen da hun snakket seg varm, og sagt til henne at uttrykket skogens ro som hun stadig kom tilbake til, handlet om skogen selv, ikke om menneskene i den. Mennesker er like urolige i skogen som utenfor; hvis noen tror noe annet, så blander de sammen virkelighet og håp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen klarer å stå imot en verden som går til helvete i det uendelige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden hun alltid har vært husredd, kveiler isteden hennes egen skvettenhet armene hardt rundt det nærmeste den får tak i - henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva har hindret ham selv fra å handle i alle år? Små banale oppdrag, uviktige hverdager som har gjort nakkevirvlene til en rusten glidelås. Dager som ikke kan veksles inn i noe, selv om han har lommene fulle av dem. Skulle han likevel driste seg til å hige etter et livsløp med perspektiver ut over arbeidstidas slutt på fredag, så er vekslingskursen så stiv at han sjelden prøver igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg til "Kobrahjerte"! Den fortsetter der denne slutter, og er minst like overbevisende, gjennomført og intens. Brekke fortjener mange flere lesere- og leserne bør unne seg å lese bøkene hennes :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne ble tilfeldig valgt fra bibliotekets «Politikk og samfunn-hylle» i forbindelse med bokbingo, og allerede etter få sider skjønte jeg at dette kom til å bli minnerik lesing. Om man ser bort fra at forfatteren kan hatt terapeutisk utbytte av å skrive boka, har den absolutt null litterær verdi for andre. Språket er platt, innholdet preget av dårlig plan og struktur, og skjemmes av forfatterens bitterhet, tilsynelatende mot alt og alle i bygda hun prøvde å etablere seg.
Å trille terningkast på denne blir meningsløst da 1 er altfor mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man trenger lange armer for å holde rundt seg selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Historien om varden Steinar er fengende og spennende for målgruppa, i tillegg er illustrasjonene detaljerte og fornøyelige også for de voksne leserne.
Gavetips til /fra de som er glad i fjellet- og til småfolk man håper vil bli glad i det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hjelper fint lite at språket er som balsam og roseduft, når fortellinga bare er floker og torner.
Har brukt irriterende mye tid på å prøve å forstå denne boka, men enten er jeg ikke spesielt smart, eller så er kanskje teksten mer komplisert enn jeg er vant til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis man venter lenge nok, blir nesten ingenting som man har tenkt.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

En drøm av ei kjøkkenbok- sjarmerende historier, nydelige bilder og fristende oppskrifter.
Perfekt som gave til seg selv eller andre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Roald Dahl... en OK fyr, men han fant på historiene sine. Tanta derimot, hun oppdiktet seg selv. Hun var sin egen fantastiske historie, og dét i all beskjedenhet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

"Alle voksne mennesker har en sorg i seg," sa han. "Selv om de ikke alltid vil innse det."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvem tenker du på da du spør "hvordan kan en tydelig psykisk ustabil person bare godta en sannhet som blir fortalt av person vedkommende ikke stoler på?" Hadde spørsmålet vært hvordan en psykisk STABIL person kunne gjøre det samme, gir det for meg mer mening! Fra en person i psykisk ubalanse kan man vel forvente alt og ingenting?
Jeg ble fascinert av hvordan forfatteren lar flere personer med vidt forskjellig utgangspunkt "komme til orde"- anbefaler den gjerne videre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Sett ut en vaktpost" er rett rundt hjørnet! Hvis jeg har forstått rett, handler den om de samme menneskene tjue år senere, og pussig nok ble den skrevet FØR "Drep ikke en sangfugl". Det er bare å storglede seg!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefaler varmt "Morgen i Jenin" av samme forfatter hvis du ikke har lest den. Samme tema der!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var himmelfallen over at alt jeg trengte for å overleve, kunne bæres på ryggen min. Og, enda mer overraskende, at jeg faktisk klarte å bære det. At jeg kunne bære det som ikke var til å bære.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Livet trenger ikke være komplisert så lenge du koser deg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen av spørsmålene og "problemene" løses her, mens andre dras videre til den neste boka. Jeg var godt fornøyd med måten boka slutta på, det nøstes såpass opp i trådene at man føler man kan slappe av litt til neste bok kommer ;o)
Ser fram til fortsettelsen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

-Jo, sa Marjja stille. -Jeg er redd, men akkurat nå er det ingen hjelp i det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Berit RStine SevilhaugTine SundalIngvild SIngunn ØvrebøGro Anita MyrvanggretemorHarald KAnitaJulie StensethAkima MontgomeryTatiana WesserlingIne SteinremLibraritas vMonaBLNinaHarald AndersenKarin  JensenkntschjrldBeate KristinJan-Olav SelforsAnneWangStjernekastLars MæhlumBjørg L.Bente NogvaJon RyeMarit HøvdeVannflaskeritaolineGrete AastorpHelene FagerhusTove Obrestad WøienHenrik  Holtvedt AndersenHanne MidtsundTonesen81JennyPirelliSynnøve H Hoelandreas h. o.