Oppskrytt drittbok av dimensjoner! Fæle tegninger og idiotiske historier. Veldig skuffet, hadde hørt mye bra på forhånd. Gudene vet hva slags magisk sopp DE folka hadde spist før de begynte å lese..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes at 79 til 99 kroner er grei pris for en pocketbok (99 for de aller tykkeste, deiligste utgavene!) :) Jeg kjøper fra capris.no (svensk pocket) til koselige priser (19 kroner og oppover), men er jo ikke alle som liker å lese svensk. Et godt tips er jo å kjøpe brukt, enten på QXL, Finn eller i bruktbutikker/loppemarkeder, men der finner man jo som regel ikke de helt nyeste utgivelsene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har nylig oppdaget Johan Theorin, og synes han har et helt utrolig vakkert språk. Bøkene hans skiller seg positivt ut i en jungel av krim av varierende kvalitet :) Mons Kallentoft er også spennende, men Theorin er uten tvil min krimfavoritt pr i dag. Jeg har lest de to første på norsk, og nå greide jeg ikke vente lenger, så jeg bestilte den tredje på svensk (cirka halv pris i forhold til i Norge). Anbefales absolutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mindre kjent, men minst like bra som American psycho.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En vakker hyllest til sin (daværende.. ) kone - en kjærlighetserklæring av de sjeldne. Erotiske bilder med en hverdagslig vri som skildrer deler av deres forhold, og hans syn på henne. Helt nydelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kurt Cobains liv - i tegneserieformat. Eksepsjonelt bra tegninger. Helt nydelig laget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk viktig bok som tar for seg Norges blodige historie hva tiden FØR selvbestemt abort angår. Jeg er absolutt FOR selvbestemt abort, og ble om mulig enda mer overbevist om at mitt standpunkt er riktig etter å ha lest denne boken. Anbefales til alle - inneholder mye spennende, bl.a gamle avisinnlegg skrevet av en harmdirrende Knut Hamsun (som var motstander) etc.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt den mest fordomsfrie og informative sex-boken jeg har lest, hittil. Denne burde vært pensum på skolen og blitt utdelt gratis til alle 10. klassinger :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanLailaIngunn SLilleviBente NogvaEgil StangelandArne SjønnesenReadninggirl30mgerubbelFiolBeathe SolbergHarald KAnne Lise JohannessenGrete AastorpTone HReidun SvensliJulie StensethMarianne NordeideAnn ChristinVariosaEllen E. MartolKirsten LundKjerstiPilarisKjerstiEvaIda CharlotteVannflaskegretemorBård StøreEvaNorahKineEmil ChristiansenNina M. Haugan FinnsonLars MæhlumSynnøve H HoelIdaMartinHilde Merete Gjessing