Nei, dette er nok første gangen jeg legger fra meg en Läckberg-krim fordi den rett og slett er kjedelig. Skal jeg lese om alskens luksusmerker så kjøper jeg ett moteblad (totalt uinteressant), skal jeg lese inngående om parsex og trekanter kan jeg kjøpe Cupido... Leste til rundt side 120, men da det fremdeles ikke var noe som helst i meg som ville vite "Hvordan skal dette gå????" så la jeg boka bort. Har andre bøker å bruke tiden på.

Oppramsinger av diverse luksuriøse merkenavn innen klokker, klær og andre ting gjør meg på ingen måte mer interessert eller imponert og de direkte skildringene av sexscenene i boka gir bare inntrykk av en forfatter som desperat prøver å være in i tiden og fange nye lesere. Sorry, Läckberg, men denne fenget på ingen måte meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble besnæret av baksideteksten og tok boka med meg hjem og etter min smak så innfridde den til fulle! Litt forvirrende en liten stund, men ellers gikk den rett i hjertet på meg! Historien om Charlie og Marie-Desneige var så vakkert og vart beskrevet og jeg leste hele boken i en jafs. For den som liker barske menn, villmark, kjærlighet og dramatikk er denne lille boka midt i blinken!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lettlest og sikkert egnet for de på småtrinnet som drømmer å bli oppdaget og være kjempegod i fotball.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja... Den første i denne serien, som het "Opphavet", likte jeg ganske godt, men denne når ikke helt opp for meg. Det blir for enkelt, for usannsynlig og litt for fantastisk. Men en spennende og actionfylt bok for mellomtrinnet og kanskje ungdomsskolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Molly spiller fotball på Ørn BK fordi Sofie spiller der, Sofie som er bestevenninnen hennes, men noe har skjedd i løpet av sommeren - alt er liksom forandret. Mamma, pappa og bror Mikkel er helfrelste på fotball og regner med at Molly også er det - hva annet spiller noen rolle her i livet, liksom!?

Molly har prøvd ballett, basket, håndball, langrenn.... Men ingenting har helt funket for henne. Bortsett fra tegning! Men å sitte inne og tegne er ikke bra nok synes mamma og pappa og for at hun skal få være med på tegnekurset hun vil så må hun også være med på fotballen.

En dag får hun se en jente på skateboard! Men...?! "Seriøst?! En jente som skater? Det skjer ikke!" har Mikkel sagt, men nå ser hun det selv med sine egne øyne! Hun følger etter jenta og snart er hun virvlet inn i en spiral av spenning, glede, løgner og mye annet!

En bok om å tørre å ta egne valg, trosse det andre mener og å stå for det man har gjort. For mellomtrinnet og ungdomsskolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ulf våkner en morgen og kjenner seg uvel. Og da den gamle vennen sier at han ser litt blek ut blir han redd og går til legen. Legen lytter og lytter på ham med stetoskopet sitt, men finner ingen hjertelyd og sier at Ulf må være død. Og det blir travelt! Ulf må snekre kiste og bake kake og invitere til begravelse... Heldigvis viser det seg at det ikke var så alvorlig, det var bare legens stetoskop som var ødelagt.

En herlig bok med morsomme illustrasjoner hvor det skjuler seg bisarre små ting. Anbefales for alle!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Morsom spenningsbok for 3-5. trinn om monsteragent Nelly Rapp og hennes kompis Valle. En dag kommer Grev Hattenrøk til Monsterskolen for å få dem til å hjelpe ham med å finne ut hvorfor han har to gullseptre i kors på våpenskjoldet sitt. Eller Gvev Hattenvøk som han sier, han klarer nemlig ikke å si r...

Nelly og Valle får streng beskjed av læreren LENA-SLEVA (med store bokstaver) om å holde seg unna den svarte skuekulen i det hemmelige biblioteket på Monsterskolen, med den kan man nemlig reise tilbake i tid og om man da endrer på noe som skjedde før i tiden, kan alt skje...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er jeg virkelig ikke i målgruppa kjenner jeg... Dette ble for snålt, merkelig og usannsynlig for meg og jeg klarer liksom ikke å stable på beina noe særlig entusiasme for denne. Må kanskje ta en kikk på den første boka i serien for å se hvordan dette startet...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bok 7 i serien Lines verden. Emma og Eva skal til London i helga, men Line skal bare være hjemme med mamma. Som vanlig. Men så spør Emma om Line kan passe Gullungen, hamsteren hennes mens hun er borte. Og mamma sier i det Line går på skolen at i helgen kommer fetter Petter og alt ser ut til å bli bra allikevel! Men var det nå fetter Petter mamma sa? Og at mamma er allergisk hadde Line helt glemt! Og dermed blir helgen alt annet enn vanlig!

Morsom og lettlest for mellomtrinnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Superpoteten! En informativ faktabok for barn, men jeg er litt usikker på hvordan denne skal formidles. Det er både litt fortelling og litt fakta, kanskje er den best egnet for 3-6. trinn om de har poteten som emne på skolen? Jeg vet ikke, men synes boka var lærerik selv for meg og illustrasjonene var morsomme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Altså - plottet og handlingen står egentlig til en sekser hos meg, men dessverre er språket til tider så formelt, stivt og lite flytende at det trekker kraftig ned. Veldig synd, for det er en knakende god og voldsomt spennende krimhistorie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Woah! Tom Kristensen kan virkelig dette med å skrive spennende! Hesblesende og full fart fra første side! Lives venninne Hanna tar sitt eget liv og Live og Eric finner ut hvorfor - noen har truet Hanna til å sende nakenbilder av seg selv og vil stadig ha flere. De blir selvfølgelig involvert og ting går helt over styr! For de eldste på mellomtrinnet + ungdomsskolen og kanskje vgs også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg innrømmer det - jeg har aldri helt klart å skjønne Erlend Loes bøker og har mange ganger lurt på hva som foregår inne i hodet til Erlend Loe (unnskyld, Erlend!). Men denne!? Jeg falt pladask! En nydelig, liten bok om det å sykle på enhjulssykkel. Den smøg seg inn i kroppen min, la seg som et mjukt teppe og varmet meg og jeg koste meg glugg fordervet gjennom alle de 197 sidene om en skjeggete fyr i 50-åra som har funnet glede i å sykle på ett hjul.

Liten funfact - vi gikk samtidig på videregående på Katta i Trondheim. Hadde ingen fag eller timer sammen, men av en eller annen merkelig grunn husker jeg allikevel den lange, tynne gutten som jeg så sto alene utenfor et klasserom jeg gikk forbi i et friminutt en gang. Aner ikke hvorfor, men han må ha gitt ett eller annet inntrykk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ooooh! Mulig denne kommer 10 år for sent, men hva vet vel jeg. Det er klare linjer til Scientologien her, bare navnet Mientologene sier sitt og de har nøyaktig samme fremgangsmåte som Scientologene. Live og Eric kommer over et gammelt hus i Maridalen og der foregår det litt av hvert. Erics far driver et firma som selger spionutstyr og Eric "låner" litt av hvert derfra og de får sjokk av det de ser. Men Live kommer i klørne på denne banden og det blir riktig dramatisk!

Passer for de eldste på mellomtrinnet + ungdomsskolen og kanskje også vgs. Første bok i serien "World of Spycraft".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig bok med flotte illustrasjoner! Inneholder en fortelling om en ekorngutt og gjennom fortellingen får vi også masse informasjon om hvordan ekornmamma flytter ungene rundt, hva slags mat de spiser når de ikke får melk lenger, hvordan de lager seg et godt vinterbol og andre ting. Til slutt er det et dobbeltoppslag med forskjellige fakta om ekornet. En ypperlig bok for barnehagen og småtrinnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anne Holt "Bernhar Pinkertons store oppdrag"? Kom ut i 1999 og handlingen foregår på et dukketeater, en kveld under forestillingen dør dukkemakeren og dukken Bernhard får mistanke om at han er drept av en av dukkene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lotta fra Bråkmakergata av Lindgren har jo en nabo som heter Fru Berg, men Fru Berg er jo ingen sur gammel dame som ikke liker barn - Lotta er jo ofte på besøk hos Fru Berg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viveca Sten leverer som vanlig synes jeg! Gjettet deler av plottet underveis og denne gangen ble jeg ikke lurt! Joda, på noe så ble jeg selvfølgelig lurt trill rundt, men ikke alt. Akkurat sånn en god krim skal være etter min smak.

Under spregningsarbeider på Telegrafholmen ved Sandhamn kommer deler av et lik til syne. Liket kobles opp mot flere forsvunnetsaker for 10 år tilbake, men hvem av dem kan det være? Og hvorfor?
Vi får høre mange stemmer i denne boka, men det er ikke noe problemer å holde disse fra hverandre, den er lettlest og spennende, jeg brukte ikke mange økter på denne. Ikke at jeg sitter igjen med noe dypt etterpå, men en spennende og godt underholdende krimroman, absolutt verdt å bruke tiden på dersom man ønsker noe i den genren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker denne serien, lettlest og spennende for mellomtrinnet og ungdomsskolen. Dag Otto Lauritzen er medforfatter ettersom hovedpersonen driver med sykling, men det er overhodet ikke noe som gjennomsyrer boka - kan godt leses selv om du ikke fordrar synet av en sykkel!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En slags motsats til alle detektivbøkene for 3-5. trinn som har kommet de siste par årene. Morsom, men... Nei, jeg vet ikke, men så er ikke jeg i målgruppa heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Torill Elisabeth RevheimJenny Dahl BakkenKorianderBeate KristinLinn HaugtuhamreHeleneBjørg Marit TinholtAmanda ATone HAurora WeberHarald KSissel ElisabethMarit HåverstadAnette  KureSiv RønstadEli HagelundLibraritas vIngeborg GBertykriraLailaBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTove Obrestad WøienEster SGro Anita MyrvangGro-Anita RoenPilarisKjerstiAnne Lise JohannessenLisbeth Kingsrud KvistenIngvild SLene AndresenTheaKine Selbekk OttersenSpurvHallgrim BarlaupMonica CarlsenSolKnut Simonsen