Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 13 av 13 bokomtaler

Dette er kanskje den rareste boka jeg har lest noensinne. Tror jeg likte den lell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatteren har en enorm beundringsverdig menneskelige innsikten, og jeg elsker fortellerperspektivet i denne. Fortjener en stor leserskare!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lenge gledet meg til denne utgivelsen, Judith Hermanns første roman. Den har novellepreget hengende over seg, og er en god psykologisk skildring av en sympatisk, litt ensom sykepleier som blir stalka. Traff meg ikke like dypt som Alice, men jeg liker så godt det usentimentale, direkte språket hennes. Absolutt verdt å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bittesmå dikt med masse luft rundt, som man kan smake på lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en fortellerevne!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

To barn venter på at faren skal komme hjem fra butikken med melk til frokosten. De venter lenge og kjeder seg noe fryktelig. Da faren kommer hjem forteller han en enorm (skrøne?)historie om hvorfor han kom så sent hjem fra butikken. Elsker plottet; sci-fi-skillsa til Gaiman kommer virkelig til sin rett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Solid og tradisjonell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvem vil ikke at to outsidere skal finne kjærligheten? Begynner fint og morsomt, men munner ut i en intetsigende og hvilkensomhelst kjærlighetshistorie. Det er irriterende; den har så godt utgangspunkt.
Fortellerstemmen er delt likt mellom Elenaor og Park i korte avsnitt, men Park sin historie er dessverre platt. Karakteren blir bare en protesje for Elenaor, og drømmemannen uten feil og mangler.
Kanskje hadde jeg digget denne boka da jeg var fjorten, vanskelig å si. Men hadde den vært vellykka, burde den ha funke på meg, tjueseks år, også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

åh, innmari bra. et så likefremt språk som blir stillistisk i all sin enkelhet. jeg slukte denne boka, både språket, fortellingen og underlaget. kanskje det beste jeg har lest.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er langt mellom ungdomsbøker med slik dybde. Les!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tillater meg å utnevne denne til verdens morsomste dagbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

GVMy Criminal MindBoktimmyLinn Charlotte EdstrømElin SkjerengKjetil AudsenKristin F. JørgensenGroHarald KDun AenghusJon Torger Hetland SalteTove Obrestad WøienChristine AndersenWenkeJostein RøysetVannflaskeBentkjell kAnneLibraritas vsiljehusmorAkima MontgomeryFrode KinserdalJulie StensethIngunn ØvrebøkineArne SjønnesenLabbelineThea EmilieelmeAjiniakramoiraMarianne Mellie d.Leseberta_23EmilieskIngeborg GHanneBertyAnja