Viser 1 til 10 av 11 omtaler

Jeg synes boka er bra, men kan bli litt kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok til ettertanke. Vi får innblikk i en ung jentes hverdag som jøde i skjul under krigen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anne Franks dagbok handler om en 13 år gammel jødisk jente og hennes liv under andre verdenskrig.
Det er en sann historie om framtidsdrømmer, krig, jødedom og ungdomsliv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun skriver så vanvittig godt! Man får en idé av hvordan hun har hatt det, hva som har foregått rundt (i form av krigen) og ellers hvordan en ung jente tenker og føler det i tenårene.
Det er ingen tvil om at hun hadde blitt en vanvittig god skribent!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest den en gang før i min ungdom. Det jeg husket best var forelskelsen i Peter. Nå som voksen fikk boken et helt annet preg. Det hjalp bra å lese boken i en trang togkupe mellom Warszava og Krakow - det ga den rette klaustofobiske stemmningen og det uventete stoppet hvor alle løp rundt og ropte på polsk slik at man ikke skjønte noe som helst, ga den rette forvirrete følelsen. Som voksne skjønner man den enorme påkjenningen det var å være innesperret og redd hele tiden. Nydelig bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Historien hennes (og generelt krigen) er spennende og dramatisk. Men jeg synes boka er litt vanskelig å flrstå, og ikke så veldig spennende å lese.
Det ble til at jeg leste halve boks og hoppa til de 10 siste sidene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hadde denne jenta fått leve videre, ville hun uten tvil ha blitt en fremragende journalist og bestselgende forfatterinne, akkurat som hun selv formulerte det i denne unike dagboken!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Trist bok, men glad jeg leste den

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En omtale skulle ikke være nødvendig.. Anne Frank har vel alle hørt om, en sterk gripende fortelling. Lest denne flere ganger og finner noe nytt hver gang så anbefales!:)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla