Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Spenser er privatdetektiv, og er tilkalt til et av Bostons universiteter. Et verdifullt manuskript er stjålet, og skolens rektor tror det er en radikal studentorganisasjon som står bak. Spenser tar kontakt med Terry Orchard i den mistenkte organisasjonen. Hun vet ingenting, men kontakter Spenser samme natt for å be om hjelp. Da han ankommer leiligheten hennes, finner han henne neddopet. Ved hennes side ligger samboeren skutt og drept. Revolveren ligger ved siden av liket. Er Terry morderen? Spenser har ingen tro på det, men politiet kommer nok til å tro at det er en opplagt sak. Har drapet noe med tyveriet av manuskriptet å gjøre? Det skal vise seg å bli en farlig sak for detektiven.

Leser denne som novemberutfordringen til biblioteket - «les en bok som ble utgitt det året du ble født». (For min del 1973).
Det er tydelig at dette er gammel og middelmådig krim. Dialogen er både klein og dårlig, og Internett er selvsagt fraværende. Likevel blir man nysgjerrig på hvem som er den/de skyldige, og boka er tynn og lettlest, så den blir garantert utlest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa