Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Hei alle bokelskere !
Denne boka leser jeg litt i hver dag .Den rører meg dypt ,den smyger seg inn i sjelen på en rolig og behagelig måte .Den blir med meg for alltid .Pennen er ført i visdom og kjærlighet .

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er etter mi meining den vakraste boka eg har lese. Den er fort å lese, men eg vert aldri ferdig med den. Den har støtta meg i sorg og glede. Den gjev rom for ettertanke, og den har musikk i si sjel.
No har eg fått tips om at den er komen som lydbok med Ole Paus og Ketil Bjørnstad. Den må eg ha.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er virkelig en av verdens aller vakreste bøker. Vakker og tidløs med sin livsvisdom og poesi. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har flere ganger lest boka, og bla brukt deler av den i taler etc. Men den riktig store "leseropplevelsen" fikk jeg da jeg hørte den! Selveste Ole Paus leste seg slepent gjennom, mens Ketil Bjørnstad spilte! Dessverre ikke live og bare for meg, men lydboka er vidunderlig! Ketil Bjørnstads musikk er så flott, og tekst, stemme og musikk hever teksten til...ja, den flotteste lydbok jeg har hatt gleden av å høre!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kan leses, om og om, igjen, deler av den, eller hele.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen