Viser 1 til 10 av 20 omtaler

Leste den illustrerte versjonen. Brukte fra desember 2016-februar2017

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bedre sent enn aldri!! Ser frem i mot fortsettelsen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elias Skotland
Harry Potter og de vises sten
Harry Potter og de vises sten er en kjent familie bok skrevet av J.K Rowling, den ble utgitt i 1997 og senere film dramatisert i 2001.
Boken handler om den berømte gutten Harry Potter som bor under trappa. Harry har ingen anelse om at er spesiell på noen måte, men når han blir elleve år får han et brev om at han er trollmann. Han reiser til Galtovrt får og gå på trollmann skole, og mye morsomme og spennende ting skjer.
Boken passer godt til barn i alle aldre og filmen passer til alle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka er jo kjent for de fleste, men anbefaler den til alle som ikke har lest den ennå! Bra saker!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Min absolutte favorittbok i serien! Henger nok mye sammen med første inntrykket den ga meg som ung. Men den er fortsatt verdt å lese på nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Harry Potter og de vises stein er den første boka av serien Harry Potter. Boka handler om oppveksten til Harry hos tanten og onkel sin. Sommeren da Harry fyller 11 år får han vite at han utrolig nokk er en trollmann, og at foreldrene ble drep av Voldemort. Siden han er en trollmann, får han et tilbud om å starte på Galtevort, som er en skole for trolldom og hekseri. Der skal han gå sju år og blir satt på utfordringer og livsfarlige opplevelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg har Harry Potter alltid vært en av de beste seriene jeg har lest. Jeg er nå 19 år og har lest denne serien siden jeg var 8, men hørte den på lydbok når jeg var ca. 5 år gammel. Etter dette har Harry Potter vært med meg hver eneste sommer (da pleier jeg og ha det jeg selv kaller ``Harry Potter maraton´´.) For meg finnes det ingen serie ved siden av denne serien, fordi jeg elsker denne serien!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bokomtale skrevet av Rasmus Rørvik.

Boken, Harry Potter og de vise stein handler om en gutt med navn Harry. Harry potter er en spinkel gutt som bor hos tanten og onkelen sin. Harry har fått forklaringen av onkelen og tanten sin, at foreldrene hans døde i en bilulykke. Noe som ikke er sant. Harry er en trollmann i likhet med de to foreldrene sine. Foreldrene til Harry døde ikke i en bilulykke, de døde av den mektige mørke trollmannen, Voldemort.

Harry får breve av Galtvort magiskole på 11 års dagen sin, der han får besked om at han har fått plass på skolen. Den berømte Harry Potter, den eneste som har overlevd Voldemorts dødsforbannelse, begynner på skolen og blir god venn med Ronny og Hermine. Harry, Ronny og Hermine oppdager masse spennende og morsomt i løpet av dette første året på galtvort. Der blant annent Harry blir den yngste Rompeldunk spilleren på galtvort på 100 år.

Jeg likte boken veldig godt fordi den var spennesde og morsom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethHanne Kvernmo RyeRune U. FurbergtuhamreBabynemiLilleviIngunn SJostein RøysetLeseberta_23VersionMariannemgeLeseaaseSynnøve H HoelMarit HåverstadVannflaskeBoktimmyArthur OmdalEvaJane Foss HaugenCatrine Olsen ArnesenRufsetufsaReadninggirl20Thina NordtveitPirelliingar hHildeBjørg Elin NærlandJeanetteLailaKaren RamsvikLine DahlesysteinFrøydis H. ÅgedalMichelle Engel JegerudGVMarteAlice NordliRunemoiraandreas h. o.