Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Små noveller med erotiske undertoner som går tett på jegpersonen i handlingen. Beskrivelse av tidvis rare situasjoner. Svært lesbart!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Miranda July gjør det i filmene sine, i kunstprosjektene sine, og også her. Hun overrasker i så stor grad at det ikke burde vært lov å mislike det. Jeg har lest anmeldelser av både bøkene og filmene hennes, og har fått et inntrykk av at de som ikke liker det hun lager, har strenge teorier om hva som nettopp er god film/litteratur og ikke. Hun er blitt sett på som hipster, indie, banal. Hadde historiene hennes innehold melankolske, selvdestruktive karakterer som kjørte seg selv ned i søla, vedder jeg på at de samme anmelderne ville ha elsket dem. Det er noe med en del film- og litteraturkritikere i møte med kjærlighet. Som om kjærlighet er det mest banale du kan putte i en bok, eller en film, og at voldsporno og psykologisk forskrudde (husk at de må være av bisarr art) er det ultimate.

Historiene er som vanlig quirky, veldig spesifikke og alle uttrykk for følelser. July er ekspert på følelser i alle uttrykksformer. De er originale, latterlig, irriterende, triste, gode, og hun har en stemme ulik noen annen.

Hun er min favoritt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie