Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette er ei samling "trollmann eventyr", altså eventyr som trollmenn/hekser fortel barna sine i Harry Potter-verda. Eg tykkjer eventyra er velformulerte, og står godt i stil med det ein tenkjer på som "vanlege" eventyr. Eg er ikkje like begeistra for dei analytiske delane som skal vere skrivne av Humlesnurr, men det har noko med at eg ikkje syns det passa så godt inn mellom eventyra - betraktningane er i seg sjølv godt skrivne, i Humlesnurrs ånd. Min favoritt er det med tittelen "The Three Brothers" (las den på engelsk, eventyret eg nemner er gjengitt i boka og filmen).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skalden Skurres historier.

Skalden Skurres historier er en bok for alle mellom 5 og 14 år. Den er veldig morsom og handler om "eventyr helter" fra magiverdenen. Det er mange forskjellige historier i den som handler om trollmenn, og hva de har gjort som fortjener å bli husket på, enten det er ekkelt, dumt eller morsomt. Den er skrevet av Johanne. K. Rowling, og er veldig morsom å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En morsom liten bok, med fine små historier og, best av alt?, kommentarer av selveste Albus Dumbledore. Jeg elsker eventyret "The Tale of the Three Brothers", blant annet fordi den har en utrolig fin moral. Tenker at denne passer spesielt til oss svorne Harry Potter-tilhengere som på det nærmeste har fått et personlig forhold til karakterene, og som ble "hjerteknust" da Dumbledore døde i bøkene/filmene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Thomas KlakeggCatrine Olsen ArnesenDolly DuckHeleneAnniken LBoktimmyMonica  SkybakmoenkntschjrldIdaIngunn SMarianne KesselElin KristiansensveinRisRosOgKlagingHilde Merete GjessingJan Boris SteneLine Charlotte M.Jane Foss HaugenTor GeirIrakkGeir BjerkestrandMagni SkoftebyGro-Anette SlettebøGrete AastorpRandiACaroline Ekornes JohannessenHarald KHeidi BLisbeth Kingsrud KvistenBjørg Elin NærlandMarianne MJan Erik  OlsenLailaEster SGVLinda RastenLine DahleTonje SivertsenLibraritas vAstrid Terese Bjorland Skjeggerud