Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Et overflødighetshorn av fantasi! Både barnebarnet på 10 og jeg elsker denne boka og har lest den flere ganger både hver for oss og for hverandre . Det er vanskelig å beskrive den, men jeg tror fans av dr. Who vil like den😄. Barnebarnet ville ha gitt den 10 av fem stjerner i "sommerles" hvis det gikk an. Den passer sikkert ikke for alle, men den anbefales for både gamle og unge lesere med et lekent sinn. Den er dessverre ikke lett å få tak i. Jeg fant min ved en tilfeldighet i vår lokale bruktbutikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alle blåbjørner har 27 liv. Her forteller kaptein Blåbjørn om de 13 1/2 mest spennende av dem. Han beskriver alt på en veldig god måte, og han har virkelig gjort mye spennende! Så langt som jeg har lest har han fanget et fata morgana, bodd i en tornado, gått på skole i et fjell med en lærer med 7 hjerner og mye mer! "Kaptein Blåbjørns 13 1/2 liv" vil jeg virkelig anbefale!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria Jonassen