Viser 1 til 10 av 16 omtaler

Jeg fikk lyst til å kjøpe et bankebrett

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne boken av Erlend Løe var fullt leselig. Med en god historie, bra innhold, framdrift og hele pakka + en masse gode sitater. 👍

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble også inspirert av å lese mer av Erlend Loe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forferdelig bok!!! Måtte lese den da boka var pensum på lærerhøgskolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Naiv Super er nok en bra bok skevet av Erlend Loe. Historien er i og for seg ganske enkel men tar for seg universets spørsmål på en måte bare Erlend Loe kan gjøre. Hovedpersonen er en spennende person som sier han har en god venn og en dårlig venn. Boken passer for mange aldersgrupper men må nok litt opp i åra for å skjønne humoren. Hovedpersonen lager lister om alt mulig rart og er glad i bankebrettet sitt. Det er lett å identifisere seg med hovedpersonen. Han er litt lost på hvor han vil ende opp og kjøper forskjellige ting for å prøve å fylle tiden. Etter hvert i boken blir han kjent med nye personer blant annet en liten gutt som er opptatt av dyr.

Naiv Super er en spennende å engasjerende bok du ikke vil legge fra deg med mindre du er ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

NAIV. SUPER

Omtalt av Oscar Aga

Naiv. Super. ble Erlend Loe sitt store gjennombrudd. Da den kom i 1996 ble den kalt en genrasjonsroman for Erlend Loe´s genrasjon som vokste opp på 1970-tallet.

Handling
Romanen handler om en 25-årig student som funderer over meningen med livet og hvorfor han ikke har en kjæreste. Han setter spørsmål ved voksenverdenens mas og meningsløshet. Hovedpersonen har to venner, en god og en dårlig, og en bror som slår han i krokket. Da raser tilværelsen sammen. Han sier opp studiene og flytter inn i brorens leilighet. Når livet er vanskelig, tar han frem en barnelege, et brio bankebrett som han banker på.

Jeg synes boka var fin og morsom. Teksten har et enkelt og direkte språk, og ofte er setningene korte som gjør boka lett og lese. jeg vil si at boka passer for alle 15 åringer og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er rett og slett forferdelig, barnslig og består egentlig bare av en samling av ting forfatteren må ha googlet seg frem til eller noe lignende. Den har i seg selv ingen basis og flytter litt her og der, men kommer ikke frem til noe som helst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likt den ikke, men liker andre bøker han har skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvilken fantastisk bok. Jeg har lest den mer enn en gang, og den er like bra hver gang jeg leser den. Den er så enkel men like vel så inderlig komplisert. Jeg elsker Erlend Loes karakterer, så naive og så enkle, men som ser de små tingene i hverdagen som store utfordringer, og like vel setter så stor pris på det vi ofte tar forgitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ting jeg ikke liker med denne boka:
1. Barnebok, språklig sett.
2. Tåpelige, usannsynlige forhold til andre mennesker.
3. Overfladisk, og ikke rent lite teit.
4. Bærer preg av kjappe løsninger, full av fyllstoff fra nettsøk og kjøp av bil.
5. Overhypet.
6. Krampehipp, kun en konseptbok, ikke mer.
7. Alanis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWang