Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jo, det er en OK berettelse, og ærlige greier. Åpenbart.

Men ganske tafatte greier han har vært igjennom, men alt som gjelder psykisk helse og rus er jo veldig subjektivt; når det kommer til hva som er en byrde og hva som er OK.
Når Enquist skriver at han er så flau, og det var en rekord for ham, at han var målt til 1.99 i promille ved innleggelse.....da lurer jeg på om han spøker og om han overhodet har hatt et problem. "1.99"....det er jo omtrent bil-form.

Det er nesten som å lese om en hypokonder. Bytt "alkohol" med "konfekt" i boka/selvbiografien; og resultatet er akkurat det samme. En heldig og velstående fyr som er "litt" deprimert og liker å kose seg, men er ulykkelig. OK. Vel ville jeg sett anderledes på denne selvbiografien om jeg likte Enquists litterære verker. Men det gjør jeg ikke. Ikke engang "Nedstyrtat Engel".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ibland blir det lite konstigt nær han skriveromsig i tredje person, men i det stora hela ær detta en av de bæsta memoarerna som jag har læst. Men...så ær han ju en bra førfattare åxå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om jeg strevde med å følge tankespinnets taushet opplevde jeg å ha fått en forståelse av mannen da jeg hadde lest ut boka. Hans ærlighet er så mye mer interessant enn alle sjelevrengeres navlebeskuelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jan Arne NygaardAnne-Stine Ruud HusevågAstrid PedersenLailaMartinekjell kTonje-Elisabeth StørkersenThina NordtveitKaroline in WonderJulie StensethEli SeimLilleviINA TORNESIngunn SHanne MidtsundkntschjrldKristin F. Jørgenseningar hTheaReadninggirl20RufsetufsaKaramasov11Synnøve H HoelEivind  VaksviktonjekarinaRandiABertyNina M. Haugan FinnsonSraDevoralibrosAtmanDörte GiebelFride LindsethKaren RamsvikYvonne JohannesenTonesen81Elin SkjerengGro Anita MyrvangMia HusefestTjommiSpurvelurv