Viser 1 til 4 av 4 omtaler

«Den blå villaen» av Eva Frantz
– Leseeksemplar fra Manschou

Stjernebloggeren Becca mottar mange kommentarer på innleggene sine – både positive og negative. Noen har vært så ille at hun har politianmeldt dem. Mannen har flyttet ut siden han ble lei av at alt hele tiden måtte være perfekt. Becca og sønnen har blitt boende i den blå villaen. En natt blir Bruno funnet gående alene på veien. Han forteller at moren ligger hjemme på gulvet, og ikke vil våkne.

Lettlest historie med bra plott. Ta med deg denne boka, og sett deg ut og nyt sommerferiens siste dager.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne dumpet jeg tilfeldig over på biblioteket og fant ut at den så litt spennende ut og tok den med hjem. Er ikke så veldig begeistret for formuleringer som "Han som ville bli kalt pappa" og "Den ukjente", men det var ikke så mye av det at det ble irriterende. Og historien i seg selv var så spennende og velskrevet at jeg nesten ikke klarte å legge bort boka! Ser ut til at det ikke er oversatt flere av henne, men det håper jeg virkelig at det blir!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Første bok i serien om kriminalbetjenten Anna Glad. En lettlest og herlig sommerkrim fra den finske landsbygden, inspirert av engelsk litteratur og krim. Kan ikke bli bedre enn det.

Les gjerne hele omtalen min her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundStig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleser