Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Fascinerende fortellinger fra en etterkrigstid da de eneste menn var de som manglet et lem eller forstanden. En levende og oppfinnsom verden ved siden av den offentlige. Forunderlig hvor aksepterende, fantasifullt og smidig folk forholdt/forholder seg til myndighetene.
Dessverre litt vanskelig å holde trådene i historiene og folks navn fra hverandre for meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boken består av mange store og små fortellinger som på en eller annen måte berører tre kamerater fra de treffer hverandre på barneskolen til de dør. Vi blir også kjent med mange personer i kameratenes omgangskrets. Fortellingene gir en rik beskrivelse av livet i Russland etter krigen og frem til i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHarald KJulie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri HelsethTom-Erik Falla