Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Knallbra krim med nerve, spenningen ble opprettholdt til siste slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er sju norske krimforfattere som har vunnet Rivertonprisen to ganger. Torkil Damhaug er den eneste som har vunnet den tre ganger og leser du «Hund uten grav», skjønner du raskt hvorfor. Det var med nettopp denne krimromanen han ble historisk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nok en gang har Gina Witt har laget sensasjons-TV for NRK. Denne gangen om overgrep. Nettet flommer over av hat og sinne. Kort tid etter blir hun funnet drept. Hvem har gått fra ord til handling? Eller finnes det en annen sammenheng?

Den tidligere advokaten Rivers har ikke hatt kontakt med familien etter han har sonet 8 år for drap. Nå som Gina er drept er han redd familien kan være i fare.

En mørk thriller som skifter synsvinkel mellom flere karakterer, og alle har noe å skjule. Handlingen skrur seg til mot slutten, og man holdes på pinebenken til siste side.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt traurig oppbygging av scener og et stort antall karakterer, men avslutningen er fantastisk spennende, den beste krim avslutningen jeg har lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser