Viser 1 til 10 av 12 omtaler

Denne slukte jeg i to jafser. Det er bare å gi seg over. For et språk; for en gnist! Nå ønsker jeg meg ALT av Agnes Ravatn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

God satire, og morsomt kritisk skråblikk på vår egen tid. Misunnelse, mindreverdighetskomplekser, løgner og bedrag og statusjag er sentralt i boka. En fornøyelig historie om middelklassens møte med overdådig velstand. Sto ikke til forventningene. Perfekt sommerlektyre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Risikoatferd i ferieidyll
Noen og enhver kan vel tenke seg å leve seg inn i en annen rolle her på jorden enn den man ellers er havnet i. Karin og Kai tar sjansen på dette når de treffer på sine hyttenaboer Hilma og Per. I vårt tette samfunn innebærer dette risikoatferd på høyt nivå, kanskje særlig når medlemmer av den grå middelklassen prøver seg som medlemmer av finanseliten. Ravatn skriver som vanlig skarpt, vittig og ikke minst underholdende om sine fiktive personer, men også med adresse til det gode hytteliv ved sjøen og andre særnorske fenomener.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne var fin altså! Artig historie, og noen ganger ubehagelig når Karin bare graver seg dypere og dypere ned i løgnene. Hørte denne på lydbok mens jeg klippet plenen i går. Jeg har stor plen, men disse 4 timene fløy avgårde :D
Kunne tenkt meg å se filmen en gang :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Agnes Ravatn er god!
Jeg leser alt av henne. Når hun har innlegg I Aftenposten sier vi her i huset at Agnes Ravatn har artikkel!
Jeg leste sju dører. Likte den godt. Litt for opplagt løsning, kanskje.
Og nå til Gjestene:
Jeg jubler litt til alle forviklinger
Alle spørsmål
All usikkerhet
Tilløp til krim
Fin ektemann
Barn, flott.
Plott, bra.
Godt skrevet. Humor og alt.
Også... ut i nesten intet.
Så kan jeg lure litt.. ble forfatteren selv litt lei mot slutten?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gjestene synes jeg er morsom og spennende. Ikke til å legge fra seg. Jeg fikk opp pulsen flere ganger. Det er det ikke alltid jeg får av bøker som kategoriseres som spenningsbøker. Ser at anmeldere kategoriserer romanen som et kammerspill (et skuespill som er skrevet for en liten, intim scene). Helt klart at handlingen i romanen hadde passet som et skuespill

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fikk boka til jul, og slukte den i løpet av ett døgn, sitter igjen med et sug i brystet, morsom, sår og vond på en gang. Så enkle skildringer, og drivende dialog. Har lyst til å følge med Karin videre i livet - det er jo lov å håpe på en fortsettelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ravatn skuffer aldri! Hun tar behovet for sammenligning, følelsen av misunnelse og selvpisking på kornet. Godt språk og drivende handling.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg må innrømme at alt Agnes Ravatn skriv fell i smak hjå meg og at det kanskje gjer meg litt inhabil. Men eg står for det!
Denne boka er skikkelig god!
(Slutten var eg ikkje heilt fornøyd med og derfor vart det terningkast fem.)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Svært underholdende og spennende bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine Bore