Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Fantasy-spenning. Illustrert med kjempefine tegninger.

Adam flytter fra Oslo til et lite sted som heter Trollheim, det stedet i norge hvor flest barn har forsvunnet. Allerede første skoledag havner Adam og Tobias i trøbbel, når de følger etter Tara inn i kråkeslottet i skogen. Tara forsvinner i huset, og guttene må prøve å finne henne.
Hvis de skal overleve natten, så må de finne ut hva som er kråkeslottets hemmelighet.
Jeg kan love dere at det blir skikkelig spennende når vi møter trollet Kark som bor i Kråkeslottet. Da dukker også vikingene Odin, Tor og Frøya opp, de blir ledet av Loke, som er halvt troll og halvt menneske.
Men hvorfor er vikingene ute etter trollet Kark? Hva er det han skjuler?
(Kark vokter porten til Hellheim, og har nøkkelen. Den må absolutt ikke havne i hendene på Loke, da bryter Ragnarok ut).

Dette er en skikkelig spennende bok, med mange flotte tegninger. Og som dere ser så møter vi skapninger fra norsk folketro og norrøn mytologi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa