Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Frisøren Lasse (Lasse Stefans) er forelsket i Gunn. Han klipper hockeysveis på alle. Han snakker på rim, og når han blir nervøs blir rimene stygge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lazze er frisør og bor i en liten by. Lazze elsker hockey, han klipper bare hockeysveis, kirkehockey, festhockey, kyssehockey, bryllupshockey, osv. Nesten hele byen har fått en hockeysveis av Lazze. Alle i byen liker Lazze, i alle fall nesten alle. Frisøren Lazze liker å rime og å spille saksofon, favoritt bandet hans er Lasse Stefanz,(et svensk danseband, hvor alle medlemmene har hockeysveis og er flinke til å rime).
Å leke med rim er noe Lazze gjør støtt. Han rimer mens han klipper hockeysveis på kundene sine. Som regel blir det fine rim, men hvis han blir stressa eller engstelig blir det stygge rim, som kundene ofte tar seg nær av. Disse stygge rimene får stadig Lazze opp i trøbbel likevel klarer ikke Lazze å slutte med riminga. Fru Holm, dirigent for kirkekoret liker ikke Lazze. Hun liker ikke hockeysveiser eller Lazzes riming heller, for hun vet mer enn de fleste hva slags stygge rim Lazze har plumpet ut med. En dag lager til og med Lazzes rim så mye trøbbel at hele byen blir sint på ham. Hvordan i all verden skal Lazze vinne byens gunst tilbake?

Denne boka er morsom. Jeg vil si at det eneste jeg kan sammenligne denne boka med er Erlend Loes bøker om truckføreren Kurt. I likhet med Kurt-bøkene er Hockeysveis fører til dårlige rim en bok det er vanskelig å sette i bås. Passer den for barn eller voksne? Ja takk, begge deler, men ikke folk uten humor. Denne boka kan nok passe for de aller fleste, her er det noe å le av for de aller fleste uansett alder. La deg inspirere av hockeyens magi, les Hockeysveis fører til dårlige rim.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund