Viser 1 til 4 av 4 omtaler

De engelske søstrene Lucy og Annie drar til Liguria i Italia som sesongarbeidere. 15 år senere bor de der fortsatt.

Dette er historien deres om å passe inn i et tradisjonelt landsbymiljø med uskrevne regler og skikker. Et frodig persongalleri og mye humor gjør dette til en morsom og lærerik bok. Jeg leste den på ferie i Toscana, og kjente spesielt igjen visse beskrivelser av mattradisjonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dårlig språk, eller muligens en dårlig oversettelse?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var antagelig ikke helt bevisst i gjerningsøyeblikket da jeg kjøpte denne boka, for det gikk ikke opp for meg at dette var en bok fra virkeligheten før jeg var i gang med den. Derfor vil jeg tro at mine forventninger var litt anderledes enn de kunne ha vært, og boka sank derfor i mine øyne.
Absolutt en innholdsrik bok, men jeg synes språket er knotete, og den fenger meg dessverre aldri. På den andre side hater jeg å ikke fullføre en bok når jeg først har startet på den. Sikkert en leseverdig bok for de som har et forhold til Italia, oliventrær og små landsbyer med alle sine tradisjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noir