Viser 1 til 4 av 4 omtaler

En søt historie som aldri blir kjedelig. Noen vil nok kalle det søtsuppe, men jeg likte historien og gir boka en sterk 5er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker den! Jada, den er litt suppete og søt, men den handler om en bokhandel og en kvinne og et ekteskap som går i oppløsning og en liten jente som blir forlatt... Og om kjærlighet og vennskap og minner. Og ja, jeg grein som en stukken gris mot slutten! Minnet meg om "Den siste kjolen fra Paris" av Jade Beer, men jeg elsket den også så det går helt fint!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vakker og velskrevet som alltid

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de bedre "bokhandel/bokelsker-bøkene" jeg har lest, men det blir akkurat liiitt i meste laget. Hadde de avsluttet setningene på likt i munnen på hverandre (#soulmates) færre ganger hadde bare det hjulpet veldig.. Derfor faller den fra 5 til 4 for meg, men bortsett fra det, så var det bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeIreneleserKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit R