Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Det er brutalt å vokse opp i et voldelig og hardt miljø som ung homofil. Unge Mungo sitter fast i en umulig situasjon, og blir misbrukt og utnyttet. Likevel er livsgnisten og ønske om kjærlighet sterkt og noen gode stunder og kime til håp finner han. Så blir familiens ønske om å gjøre mann av ham til et mareritt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mungo vokser opp i Glasgow som yngst av tre søsken. Broren, Hamish, er en bølle og slåsskjempe av rang, søsteren, Jodie, er smart og eslet for store ting. Mo-Maw er moren som er mer opptatt av flaska og menn enn ungene, så det er Jodie som tar seg av Mungo.
Han er en nydelig gutt, men uhyre nervøs, og har ingen venner. Så møter han James, og de to forelsker seg. Det er selvsagt totalt uakseptabelt. James er katolikk, Mungo protestant, og homofili er som dødsdom å regne.

Mo-Maw sender Mungo på telttur med to voksne menn for å gjøre ham til et skikkelig mannfolk. Turen får uante konsekvenser for hele familien.

Nok en oppvekstroman fra Glasgow fra Douglas Stuart, og den er nesten like god som «Shuggie Bain.» Anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk men forferdelig!
Genialt men grusomt!
Troverdig men tragisk!

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

boka du skulle ønske du hadde tilgod å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie Stenseth