Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En historie om to menn som møtes og vil ha et barn. Interessant å høre om prosessen som førte dem frem dit, bare synd at lyfilutgaven er ganske så dårlig. Forlaget kunne med fordel valgt en bedre innleser og flere ganger ble samme avsnitt avspilt to ganger, slike ting trekker ned på helhetsinntrykket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte godt å lese en bok med litt representasjon. Både av homofile og av surrogatiprosessen de har vært gjennom. Opplysende og fin lesing. De tar opp ulike sider av debatten og vi får innblikk i deres tanker rundt surrogati og andre aspekter av livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteEllen E. MartolBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth Svee