Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Tankevekkende og original bok! Hva er frihet? Hva gir ekte lykke? Forfatteren setter hovedpersonene inn i settinger og omstendigheter som gjør at man blir tvunget til å tenke over kjønnsroller og kjønnsstereotypier. Øyenåpnende å lese om en mann som er i en situasjon som ville vært klisjeaktig om det var en kvinne, men som føles merkelig når det gjelder en mann. Boka har tre deler, tre historier til tre ulike tider, men felles er navnene på personene og også deres søken etter lykke, frihet, og veien «til paradis».

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefaler denne tiltross for at den er dyster, så er den både interessant og mye å reflektere over, så er den utrolig godt skrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En tankevekkende roman om en heller mørk fremtid skal vi tro på forfatterens spådommer. Dette er en roman som er delt inn i flere sekvenser og vi får ta del i et alternativt USA på slutten av 18 00-tallet hvor ekteskap mellom likekjønnede er akseptert og grunnlovsfestet. Deretter går turen til 1993 hvor aids-epidemien herjer for å avslutte med en dystopisk sekvens hvor man i 2093 opplever at verdens undergang er nær.
Utrolig velskrevet om enn noe langdryg til tider.

Les gjerne hele omtalen min her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl