Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Egentlig et genialt plott, spennende begynnelse og slutt i boken. At jeg ikke gir bedre poeng skyldes at jeg synes boken var alt for lang og alt for mye unødvendige detaljer. Nevner bl.a. den lange sekvensen om hvor redd Mina var for basillene til hunden, senere også en katt. Leserne har for lengst forstått fobiene hennes. Ekteskapsproblemene til Vincent og sjalusien mellom kona hans og søsteren var også i drøyeste laget. Boken hadde blitt sååå mye mer spennende i en mer kompakt versjon.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I begynnelsen syntes jeg det ble litt mye OCD og asperger, men det tok ikke lange stunden før jeg satt klistret!

Läckbergs beste etter min mening! Og det ser ut til å komme flere bøker om Mina og Vincent også! Det gledes allerede!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vil gi boka en strek 3. Historien blir i perioder spennende, men det trekker ut og boka blir for lang. I tillegg var det unødvendige makabre beskrivelser, som etter min mening ikke drar boka opp. Hele delen om ekteskapsproblemene til Vincent fikk mye plass og det var verken troverdig eller interessant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila