Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Veronika havner på psykriatisk avdeling etter et selvmordsforsøk. Der treffer hun musikk-glade Edwardo. Sammen klarer de og rømme og legger planer for den nærmeste framtid. En god og underholdende bok. En 6'ER.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken rørte ved hjerterota mi! Kjøp den og sluk hver side på få dager!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

VERONIKA VIL DØ av Paulo Coelho: Det var nok et dårlig valg å ta et avbrekk fra Dan Browns enormt spennende Inferno for å lese denne boken. Coelho skaper et skremmende realistisk og troverdig bilde av en selvmordskandidat, men til at jeg skal kunne like den bruker han alt for lang tid på å gå dypt inn i omgivelsene rundt henne og la seg avspore av ulike emner jeg som leser av denne boken ikke fatter interesse for. Det som engasjerte meg var handlingene Veronika ble drevet til på grunn av vitenen om at hun, etter selvmordsforsøket, ikke har lenge igjen å leve. Resten av boken fikk meg rett og slett til å kjede meg. Jeg har dessuten aldri vært for å bruke paranteser i romaner, særlig ikke på den måten Coelho bruker dem, de er forstyrrende og inneholder ikke annet enn i og for seg unødvendig informasjon. Jeg velger å tro at Coelho har arbeidet på den måten man strekker en tyggegummi og ser hvor langt man kan dra før man ender opp med to tyggegummibiter mellom peke- og tommelfinger på hver hånd. Denne boken var langtrukken. Det eneste som redder ham fra en toer i mitt tilfelle er troverdigheten hans. Når jeg tenker meg om, uten den hadde han faktisk fått en ener av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt ingen favorittbok - men den tegnet vakre bilder underveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa