Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Carl Frode Tiller ass!! For en forfatter! Han leker med måter å fortelle en historie på og han lykkes så det holder☺️ Nydelig og sår bok på en fortellermåte som ikke skal kunne gå an, også går det så til de grader an i Tillers penn❤️ Jeg er så imponert😍🤩

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Som alltid en fryd å lese Tiller, sjøl om tematikken som vanlig er dyster. Et voksent par har mistet sønnen sin i en ulykke. Vi hopper fram og tilbake mellom ettertid og før ulykken. På en glimrende måte lar Tiller fortellingen flyte fra det ene perspektivet til det andre. Vi aner spenninger mellom menneskene i det sagte og det usagte. Det gjør vondt å lese, vondt å følge gutten som er så innestengt i seg sjøl, får nesten lyst til å hjelpe dem. Dårlig samvittighet over alt som ikke ble gjort for den annerledes gutten ligger som et teppe over sorgen. Boka berører også tanker om hvordan vi alle er forbundet med hverandre, levende og døde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sår og interessant bok om sorg og savn- og om skyldfølelse som river og sliter i en... Grepet med å la fortellerstemmen flyte fra den ene til den andre karakteren gjør at en som leser lever med i fortellingen på en unik måte. Tiller har klart det igjen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nok en kvalitetsbok fra Carl Frode Tiller. Han skuffer aldri. Boken er utfordrende å lese de første sidene i og med at fortellerstemmen skifter brått , men når skrivemåten har satt seg blir man revet med. Originalt og imponerende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En uvanlig bok som gjør inntrykk! Trist og sår stemning. Poetisk og dvelende språk, (tidvis hele sider uten punktum), som på uvanlig og surrealistisk vis veksler mellom å skildre de tre hovedpersonene. Far og mor sliter både med seg selv og forholdet dem imellom etter sønnens dødsfall. Veksler mellom fortid og nåtid, og belyser fra flere vinkler hvordan de tre hadde det, hverdagen deres, og hva som førte til dødsfallet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

VannflaskeHeidiMonica CarlsenBeathe SolberglittymseRolf IngemundsenIngunn SRobinLeseberta_23Grete AastorpTheaMarie HolterEileen BørresenIdaSilje OlsenOle Jacob OddenesMetteNils PharoSverreHelena EAnetteLyriaTone SundlandCarine OlsrødritaolinekntschjrldAnn Helen EAnn ChristinFrank Rosendahl SlettebakkenEster SHanne Kvernmo RyeTonjeSynnøve H HoelMarianne  SkageIngeborg GEvaLinda RastenTove Obrestad WøiensiljehusmorMorten Müller