Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Huff nei. Tror dette blir den siste Jæger boka jeg leser. Denne boka begynte helt usedvanlig tregt, et stort gjesp. De 100 første sidene kunne med fordel vært kuttet ned til 10.
Ble litt bedre mot slutten, men det er jo samme tralten som de tidligere bøkene, omstendelig og overforklarende, og det sukkersøte familielivet til hovedpersonen.
Konklusjon, farvel til Lensmann Vik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En helt grei krimbok, lettlest og bra driv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er stor fan av bøkene Jørgen Jæger skriver, men denne likte jeg ikke. Ble alt for lang og veldig detaljert til tider. Synd for den kunne vært så bra. Anbefaler ikke denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God krim igjen fra Jørgen Jæger, kanskje ikke så spennende, men det er jevn politi krim. Når en bok fenger med fra start til slutt, er jeg godt fornøyd. Så er det bare å vente på mer fra Fjellberghavn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje dem mest lettleste krimbok jeg har lest. Får en følelse av bare å flyte gjennom sidene. Variabelt spenningsnivå, men liker fortellingen uansett. Karakterene er levende og troverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker bøkene om Ole Vik og denne skuffet ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jørgen Jæger leverer - som vanlig! Begynner kanskje å bli litt forutsigbart (selv om jeg selv mener jeg hadde tenkt ut en fiffigere slutt denne gangen!), men spennende fra første side og jeg slukte boka i en jafs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Dommen av Jørgen Jæger. Leseeksemplar fra Strawberry Publishing

Familien Lunde er på tur, da hunden Lykke får teften av noe, og springer inn i skogen. Alexander på seks år løper for å lete. Faren finner Lykke, surret fast rundt en grein. Alexander er ikke å se. Tilfeldigvis er Ole Vik på tur i området, og får startet en leteaksjon. Bygdas nye journalist røper litt for mye informasjon i avisa. Dette får store konsekvenser. Plutselig forsvinner også en kvinnelig lærer, og Ole Vik og Cecilie Hopen får masse å henge fingrene i.

Husk å legge denne inn på leselista di nå i høst!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia