Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Jeg tar tilbake det jeg har sagt om å lese Sci-Fi vs å høre på Sci-Fi. Denne boken har jeg lest og jeg elsket hvert øyeblikk av den. Andy Weir skriver utrolig bra, han har satt seg dypt inn i materialet han skriver om. Nå hjelper det helt sikkert at han er over gjennomsnittlig interessert i verdensrommet og kjemi/fysikk. Jeg har vanligvis problemer med å følge retorikken i slike bøker hvor vitenskapen blir forklart, men ikke denne gangen. Jeg tror det er den satiriske tonen som følger gjennom hele boken som gjør til og med matte spennende! Anbefales på det varmeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de mest fengende bøkene jeg har lest på lenge. Min fremste kritikk er at mens forfatteren har gått grundig til verks med astrofysikk, relativitet og biologi, så synes jeg at han har tatt litt lett på lingvistikken, og at visse kommunikasjonsbarrierer var urealistisk lave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er noe av det beste jeg har lest på lenge. I utgangspunktet er jeg ikke så stor fan av sci-fi, men det var helt til jeg leste denne. En god og intelligent historie med noen helt nydelige karakterer.

Noen ganger kommer man over bøker som man bare gleder seg til å komme hjem til for å lese videre i; dette er en slik bok.

Soleklar 6-er!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli