Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Freaks, gutta-serien
Bokas Hovedperson Mikkel må flytte til byen og bo på internat når han skal begynne på videregåendeskole.
Mikkel sliter med å finne seg til rette og få venner. De fleste som går på skolen kjenner hverandre fra før.
Han får etterhvert innpass i gjengen til David. Han knytter tettebånd til Prisca, ei jente i gjengen.
Han er i starten glad for å ha blitt med i gjengen og fått venner, men det er også noe som ikke stemmer helt. Mikkel får en dårlig følelse.

De nye vennene viser seg å være med i en svært religiøs gruppe. Men Mikkel har ingen andre å vende seg til. Og uansett – hvor farlig kan det være å bli med i en sekt?
Svært farlig, skal det vise seg.

Bok 2 handler om fotball og hvor langt man er villig til å gå for å lykkes.

Bok 3 handler om Sander. Han har slutta på skolen. Han dealer, og han tjener godt. Men på attenårsdagen skjer det som ikke skulle skje – han blir han tatt av politiet. For å unngå straff, inngår Sander en avtale om å infiltrere narkomiljøet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S