Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka har jeg både lest og lyttet til. Men gav fort opp lydboka. Passet ikke helt min dårlige hørsel. Så anbefaler å lese den for det er ei meget bra bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så vidt jeg orket å fullføre denne. Lite spenning og svært lik de andre i serien: samme grep og løsninger og blottet for troverdighet. På den positive siden er det noen svært morsomme ord og vendinger fra Beltøs tankegods.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Super som lydbok over fjellet, spennende, original og tankevekkende. Men litt omstendelig, synes jeg. Vi lesere er ikke så dumme at vi må bli minnet om det som skjedde for fem minutter sida. Stort sett, i alle fall. Og neste Beltøbok bør handle om Odin, ellers blir jeg skuffa!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Firenze befinner det seg et brev skrevet av Pontius Pilatus for 2000 år siden. Forskeren som undersøkte pergamentet, blir drept, og brevet er sporløst forsvunnet. Bjørn Beltø får i oppdrag å finne det. Han aner ikke hva det stod i brevet, bare at innholdet kommer til å endre verdenshistorien. Judas og sølvpengene er involvert - mer vet ikke Beltø.
Som vanlig blir det et farlig oppdrag, og det skal vise seg å inneholde noe som har med Beltøs egen fortid å gjøre.

Spennende, interessant, og lærerik - som vanlig når Egelands antihelt får utfolde seg i fri dressur. Noe langdryg, og litt mye kvinnefantasier fra Beltøs side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R